Lars Bern berättar om en studie som nyligen har publicerats av amerikanska och kinesiska forskare och som visar att de spikproteiner som genereras av coronavaccinerna kan ge allvarliga skador på blodkärlen.

Allt tyder på att det är just dessa spikproteiner som också finns på viruset, som ger upphov till de allvarliga symptom som covid-19 ger.

Det kan alltså vara så att vaccinet kan ge upphov till just de skador som ges av coronaviruset.

Genom att spruta in vaccinet med dess mRNA- eller DNA-komponent förmår man celler i kroppen att börja producera spikproteinet. Syftet är att aktivera kroppens immunförsvar så att detta angriper spikproteinet och sedan, om en coronainfektion uppstår så immunförsvaret är förberett att känna igen och angripa viruset och dess spikprotein. Problemet är nu alltså att spikproteinet förefaller vara den verkligt farliga komponenten hos coronaviruset och att vaccinet förmår celler att börja producera detta ämne efter vaccination.

Då uppstår frågan om det egenproducerade spikproteinet kan skada blodkärlen och ge de olika sjukdomar som kopplas samman med covid-19. Mycket tyder på att detta kan vara en förklaring till de mystiska blodproppar som har fått alltfler länder att sluta använda Astra Zenecas vaccin.

En annan fråga blir hur länge cellerna fortsätter producera dessa vaccininducerade spikproteiner. Det uppstår en mängd frågor som ännu saknar svar och Lars Bern anser att hela vaccinationskampanjen behöver omprövas i ljuset av denna upptäckt.

Vi har tidigare informerat om att vaccinerna inte har genomgått kliniska tester.

Lars Bern föreslår intag av höga doser C-vitamin för att öka blodkärlens skydd mot spikproteinerna. D-vitamin och zink är andra ämnen som i forskningen har lyfts fram som viktiga tillskott för att hindra allvarlig sjukdom av Coronavirus.

swebbtv.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här