Anthony John Hill (60) i Storbritannien har arresterats med hjälp av brittiska myndigheter från en EAW p.g.a. att han skickat ut kopior av dokumentärfilmen ”7/7 Ripple Effect” som är bevisning för hur den officiella versionen kring händelserna i London 7/7 2005 innehåller felaktigheter och lögner. Anklagelserna handlar om att ”for allegedly attempting to pervert the course of justice by sending a controversial DVD to a judge and jury foreman”. Källa: [ Irish Times ]

Vi på vaken.se värnar om yttrandefrihet och kommer därför under våren 2009 börja med ett stort utskick av informationspaket med viktiga dokumentärfilmer till olika personer i det svenska samhället. Vet du någon som du tror kommer ha användning av denna information eller som du själv vill sprida informationen till så hör av dig med namn och adress.

Mottagare bör i första hand vara individer med potential att förstå informationen och exempelvis ha någon av följande sysselsättningar: forskare, journalister, musiker, författare, kolumnister, lokalpolitiker, kulturpersonligheter, debattörer, politiska aktivister, m.fl. Andra grupptillhörigheter duger också, ovanstående är bara ett exempel.

Arresterad för att ha skickat ut DVD-dokumentärer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här