Enligt den högsta affärsrådgivaren till Australiens premiärminister så är teorierna om mänskligt orsakad uppvärmning (populärt kallat klimatförändringar) en bluff ledd av FN.

Rådgivaren vid namn Maurice Newman skrev i The Australian att vetenskapliga modeller som visar en koppling mellan människor och global uppvärmning är felaktiga och att den verkliga agendan att skapa en ny världsordning under FNs kontroll.

”This is not about facts or logic. It’s about a new world order under the control of the UN”

1 KOMMENTAR

 1. Ytterligare ett sidospår nedlagt av en judisk bankster/mediamagnat som stämmer sina grannar för att de har vindturbiner?!:
  http://www.smh.com.au/national/people/maurice-newman-the-milliondollar-smiler-20140704-3b2qs.html

  Visst går det bra att skapa förvillande verkligheter men ränderna kan inte tvättas bort. Det är inte första gången zionister skall skapa förvirring och skylla på andra.

  FN styrs förvisso till stor del av dessa zionister men det är viktigt att inte förledas av de uttalanden vissa av deras medlemmar tillåts att delge allmänheten.

  Planen är dock och kommer alltid att vara densamma: Söndra inifrån för att senare erövra.

  “Just because people are in authority, it doesn’t mean you should believe what they say” säger han själv och det är oerhört viktigt att se intentionerna och vilket syfte han vill uppnå genom detta utspel.

  Sluta göra reklam för dessa förklädda infiltratörer – det vore mer klädsamt om man infogar ovan information så att läsaren får en mer homogen bild av utspelet.

  Även David Icke väljer att blunda för denne zionists bakgrund och vilka det är han företräder:
  http://www.davidicke.com/headlines/tag/maurice-newman/

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här