Det är TalkTV som under rubriken ”Den stora klimatbluffen?” intervjuat fysikern Brian Catt, som klargör att människor inte alls behöver få panik av klimatförändringar.

– Bara ta det lugnt, säger Brian Catt. Tittar man på jordens naturliga historia, som nystats upp ända sedan dessa klimatmyter skapades av FN, ser man att det som sker nu är nästan fullständigt normalt. De senaste 10 000 åren är en varmperiod inom en istidscykel, som går upp och ner ungefär en grad vid ekvatorn och två vid polerna, var tusende år. Och det är helt normalt. Ökningstakten är inte onormal, det handlar om ungefär en grad på ett århundrade.

De ”modeller” som påstås visa en klimatkris, och som klimataktivister bygger sin politik på, stämmer inte, enligt Catt. Modellerna använder felaktiga premisser, och ger därför felaktiga utfall.

– Förutsättningarna som de matar in i sina modeller är felaktiga. Skräp in, skräp ut. De förutsätter bland annat att det inte finns någon naturlig förändring. Om förändringen de kopplar till koldioxid egentligen är naturlig, finns det ingen ytterligare förändring.

Läs mer på swebbtv.se, Experten: ”Klimatkrisen” en myt skapad av FN

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här