Mediaanalytikern Mark Dice berättar för folk att Beyoncé Knowles deltog i Bildeberggruppens årliga möte och sedan hittar Mark på ett gäng galna politiska förslag och policys som han säger att Beyoncé föreslog. Marks syfte med detta är att se vad allmänheten tycker om dessa påhittade förslag och vad dem vet om Bilderberggruppen. Resultaten är tyvärr både underhållande och tämligen oroande på samma gång. Mark Dice är känd för att göra denna typen av gerillajournalistik och ni kan titta in på hans youtube-kanal för fler videos och intervjuer kring närbesläktade ämnen så som den globala makteliten.

Beyonce Bilderberg Attendee This Year?

3 KOMMENTARER

  1. För den som inte vill brottas med teologiska rationaliseraingar om Lucifer, Jesus och s.k. Illuminati-symbolism, vilket Dice menar härrör från djävulen, bör hålla sig borta från den här mannen..

    • Ja, det är lite komplext och jag vet vad du tänker på gällande Mark Dice. Man får försöka ta russinen ur kakan och inte kasta ut det som är bra, pga att en viss del kanske inte är lika bra. Samma sak med Alex Jones osv. Det bästa är om varje läsare och människa själva gör sina bedömningar ang relevansen i innehållet. Vaken.se är bara en språngbräda för information på svenska om det som händer i världen. Det betyder nödvändigtvis inte att allt som publiceras ska eller behöver uppfattas som sant, man måste ta allting man läser oavsett källa med en nypa salt och själv göra sina bedömningar utifrån den kunskap och erfarenheter man har.

      • Jo visst finns väl något russin i den kakan också. Följde Dice på youtube något år (året då han körde sin kritiska-kampanj mot Alex Jones) och visst finns det ett och annat som man kan snappa upp. Tyckte att hans kritik mot AJ var berättigad och följde honom pga det. Men så tröttnade jag på den teologiska argumentationen och hoppade av. Men han kanske har blivit bättre, har faktiskt inte lyssnat på ett tag. Var och en får givetvis blida sin egen uppfattning. Jag gillar Vaken och mitt inlägg var inte menat som kritik mot vaken, enbart som en ”heads-up” för den som funderar på att lyssna på Mark Dice.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här