Bilderbergare: Bristen på insyn är någonting positivt

Entreprenören Peter Thiel, som deltog på årets upplaga av Bilderbergmötet, menar att det är bra att mötet hålls bakom stängda dörrar utan insyn för allmänhet eller press.

Läs mer på nyadagbladet.se

9 KOMMENTARER

 1. Intressant att just Peter Thiel var en av de första investerarna i Facebook. Så fort man skriver något om bilderbergsgruppens zionister så blir man blockad.
  Kan det ha ett samband?

  Att man blir nertystad….

 2. Det är säkert jätte bra för bilderbergarna att det inte finns någon insyn. Men inte för resten av populationen som påverkas kraftigt av deras maktspel.

 3. Vaken har bara en massa från Alex Jones? Det är INTE att vara vaken att sätta all sin tilltro till honom. Han är INTE vaken och en desinfo spridare av stora mått. YNKLIGT! Kalla er inte VAKEN är ni snäll!

  • Förstår inte heller hur de kan köpa allt den där gaphalsen propagerar om, om länka material från Infowars hela tiden. Å andra sidan så är vaken.se tydligt inkörd i new age-tankar när det kommer till spirtualitet och andliga ting, så bevisligen har sannings-sökandet tagit stopp någonstans på vägen.

   Jesus är vägen, sanningen och livet, och den som söker sanning på riktigt kommer förr eller senare landa på att Bibeln är Guds ord.

 4. Psykopatens ”naturliga beteende” är vad som kallas Satanism då får de utlopp för sitt hat gentemot människor som känner, de mördar, sadistiskt, offrar, de förstör ”oskyldigheten” hos små barn, pedofili, blods offer. De har ingen själ -att leva. De är aldrig ledsna, bara manipulerar, har god logik för att manipulera, enbart materialistiska, vill kontrollera allt, äga allt, de vill förslava alla, narcissistiska till förbannelse de ser sig själva som gudar, eller predatorer som styr med all rätt, de är galna, de kan lukta sig till varandra, frimureriet har varit en anriknings punkt för dem. Jesuiter, Vatikanen i Rom, Sionism, Den Svarta Nobiliteten, The Fondi,NGO’s,CFR,EU,FN. The Money Masters – Babylonian Money Magic /Vakna Sheeple!

 5. På tal om hemligheter. Vilka är det som sköter om vaken.se. Så vitt jag vet är det också hemligt.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here