I en dystopisk framtid som snart kommer, kommer patienter att kunna ta vaccin i form av en kapsel under tungan, som någon slags avskyvärd nattvard, istället för att få de vanliga nålinjektionerna, delvis tack vare en ny investering kopplad till miljardären och eugenikern Bill Gates.

Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (CEPI), som arbetar med Bill & Melinda Gates Foundation, har samarbetat med ett företag som heter Jurata Thin Film, Inc. (Jurata) för att utveckla en värmebeständig mRNA (modRNA) vaccinfilmer som en läkare, beter sig som en religiös präst, kommer att kunna placera i patientens mun som en rättighet till ”immunitet”.

Istället för att patienter måste fortsätta rulla upp ärmarna för en penetrerande farmaceutisk injektion, kommer mottagarna av Juratas produkt helt enkelt behöva öppna munnen, lyfta upp tungan och ta emot den kapselliknande filmen under tungan för snabb upplösning.

Vaccindistribution är lika viktig som vaccinutveckling som svar på en framväxande kris – så, medan mRNA snabbt blev en av de teknologiska ’lysande stjärnorna’ under COVID-19-pandemin, hindrades global tillgång till doser avsevärt av dess behov av fryst förvaring”, sa Ingrid Kromann, CEPI:s tillförordnade direktör för vaccintillverkning och leveranskedja, i ett pressmeddelande den 5:e december.

Ätbara vacciner för att locka tillbaka de ”vaccintveksamma”
En investering på 1,2 miljoner dollar från CEPI kommer att möjliggöra för Jurata att utveckla det som de beskriver som en ”3D-struktur av mRNA-innehållande lipid nanopartikel (LNP) vaccinmaterial”, som ska utvinnas från ett företag som heter Quantoom Biosciences. Dessa material kommer sedan att utvecklas till en tunn värmetålig film ”som kommer att lindra problem med fryst förvaring och transport som är förknippade med traditionella nål- och sprutvacciner”, för att citera Epoch Times.

”LNP:er är leveranssystemet som används för att leverera mRNA och har egenskaper som kan orsaka koagulering eller utlösa immunsystemet.”

Samma initiala finansiering från CEPI kommer att möjliggöra förkliniska försök för att avgöra om dessa nya filmer faktiskt kan leverera stabiliserade mRNA-vacciner effektivt, eller om de helt enkelt kommer att brytas ner av saliv och matsmältningssystemet till inaktiva främmande och sannolikt toxiska material. Om de är framgångsrika, kommer förkliniska försök att leda till kliniska försök, vilket kommer att leda till att ätbara vaccinkapslar släpps ut till allmänheten.

Eftersom många nu anses vara ”vaccintveksamma”, vilket betyder att de vill ha ingenting att göra med Big Pharmas kemiska injektioner, arbetar forskare med nålfria koncept som de hoppas kommer att locka folk tillbaka till vaccinationsfållan genom att göra vacciner ätbara och ’roliga.’

Enligt villkoren i Juratas avtal med CEPI, måste filmerna vara stabila vid temperaturer på två till åtta grader, 25 grader och 40 grader. Filmerna måste också optimeras med hjälp av olika buffertar, pH, stabilisatorer, sockerarter, salter och olika torkparametrar.

”Juratas egna tunna filmer har potential att förändra sättet vi lagrar, levererar och distribuerar mRNA-vacciner på, vilket främjar CEPI:s plan för pandemiberedskap för att påskynda hastigheten och omfattningen av vårt svar på framtida epidemier och pandemier, och öka tillgången till vaccindoser”, sade Kromann vidare.

Kommenterande på projektet säger Dr. Robert Malone, krediterad som en av grundarna av mRNA-tekniken, att ätbara vaccinkapslar troligtvis inte kommer att göra det som deras förespråkare hävdar att de kommer att göra.

”Sublingual leverans är användbart för vissa läkemedel men verkar dåligt matchat med LNP mod mRNA-teknik”, säger Dr. Malone.

”Nålfria slemhinnevacciner har varit på vaccinutvecklarnas önskelista i årtionden, men hindren för att uppnå en sådan kapacitet är betydande. Men om det kombineras med självreplikerande RNA-teknik, är det möjligt att något kan komma av detta.”

naturalnews.com, Bill Gates-organisation samarbetar med bioteknikföretag för att utveckla nålfri mRNA-kapsel för att tas under tungan

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här