En rapport som publicerats I tidskriften Ethics, Policy & Environment argumenterar att man starkt bör överväga att medicinera hela befolkningen för att göra dem mer miljömedvetna, rapporten föreslår även att spädbarn ska genetiskt modifieras så att de blir mindre i syfte att minska deras ”koldioxidavtryck”.

I en intervju i tidningen The Atlantic argumenterar huvudförfattaren Matthew Liao för att människor måste genomgå biomedicinska förändringar för att man ska bekämpa klimatförändringar.

Liao beklagar att koldioxidskatter inte kommer att göra något för att minska utsläppen av koldioxid, han föreslår andra metoder, som att farmakologiskt framkalla intolerans mot kött. Folk ges droger som orsakar extremt illamående eller får bära plåster som stimulerar immunsystemet till att bekämpa proteiner från mat innehållandes kött.

Liao föreslår vidare att en politik liknande Kinas ettbarnspolitik där föräldrar får välja mellan att få ett stort barn, två mellanstora eller tre små barn. Detta uppnås genom att minska eller öka genuttryck i syfte att påverka längden vid födsel.

Liao säger även att man kan på droga folk i att syfte deras känslor ändras så att de ger mer pengar till organisationer som driver tesen att människan skapar en stor uppvärmning genom sitt utsläpp av koldioxid.

Läs mer på infowars.com, Bioetiker: Droga befolkningen så att de minskar sitt koldioxidutsläpp

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här