Nu har de senaste modellerna av Björn Borg kalsonger dykt upp och det finns flera snygga alternativ att titta närmare på. Björn Borgs underkläder är mycket populära bland män i alla åldrar, tack vare hur bekväma och hållbara de är. Vi har tagit en titt på de senaste nyheterna för att kunna ge dig mer information om vad de har att erbjuda för nytt den här säsongen.

Björn Borg har främst satsat på boxermodeller när det kommer till deras nyheter, eftersom det är den populäraste modellen hos konsumenterna. Här kan du läsa mer om de olika modellerna av Björn Borg kalsonger. Nu tar vi en titt på nyheterna.

Boxers med långa ben

Det finns flera nyheter från Björn Borg i form av boxers med långa ben. De täcker ungefär hälften av låren. Du som rör dig mycket och upplever att benen på vanliga boxers glider upp och korvar sig kommer att uppskatta den här modellen.

Eftersom den här kalsongtypen är specifikt skapad för de som tränar är den även tillverkad av funktionsmaterial som andas. Materialet är dessutom väldigt bekvämt att bära, oavsett om du ska bära dem vid träning eller till vardags. Dessutom har Björn Borg satsat på extra släta sömmar för att undvika skav.

Färgglada bomullsboxers med stretch

Även om ingen annan ser dina Björn Borg kalsonger kan det alltid höja självförtroendet att vara snygg undertill. Du som vill använda dina boxers till att uttrycka din personlighet kan bli glad över de färgglada och mönstrade kalsongerna som finns i Björn Borgs nya urval av produkter.

Grönt, blått och turkost finns bland de nya färgalternativen, i såväl ljusa som mörka nyanser. Bomullstyget är mjukt och följsamt och passformen är tight. Bland nyheterna finns också svarta boxershorts i bomull där linningen är färgglad. Givetvis står det Björn Borg på linningen också, som sig bör.

Boxers av premiummaterial

Du som vill ha det bekvämaste i underklädesväg kan skatta dig lycklig över att det också finns nya Björn Borg kalsonger tillverkade av premiumbomull. Det är den allra finaste bomullen och ger dig mjuk kvalitet som du kan bära varje dag. Modellerna av premiumbomull är i lite mer diskreta färger och mönster än alternativen i vanlig bomull.

Boxer i mikrofiber

Om du vill ha obegränsad rörlighet är kalsonger i microfiber ett utmärkt alternativ, vilket också finns bland Björn Borgs nyheter. De är tillverkade av återvunnen polyester och elastan vilket gör dem mjuka och följsamma. Dessutom är passformen ypperlig. Dessa kalsonger finns i snygga mönster och har medellånga ben.

Bland mikrofiberkalsongerna hittar du också Björn Borgs populära Performance-boxers. De har en Hydro Pro-behandling som håller fukt borta, perfekt om du svettas mycket. Bland nyheterna inom Performance finns enkla, enfärgade modeller med både långa och korta ben.

Sammanfattning

Nu har vi gett dig information om vad du kan förvänta dig av de senaste modellerna av Björn Borg kalsonger. Varje säsong lanserar de nya alternativ i utvalda färger och mönster, men du kan också alltid hitta enkla svarta och vita modeller för en klassisk stil på underkläderna.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här