Journalisten dr Udo Ulfkottes bok ”Journalists for Hire” om hur CIA köper fake news till media kommer ut på Amazon den 15 maj 2017.

Udo Ulfkotte (1960-2017) var en journalist, redaktör och politisk skribent för Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ). Han har förstahandserfarenhet av hur amerikanska CIA och tyska underrättelsetjänsten (BND) mutar journalister för att skriva propagandaartiklar som är pro-väst, pro-NATO med andra ord för att producera och publicera fake news. 

Läs mer på newsvoice.se

5 KOMMENTARER

 1. Detta är Udo Ulfkotte ensam om att påstå så det måste vara myter han sprider då ingen annan har råkat ut för samma sak.

  Det behövs minst två till som råkat ut för samma sak innan det blir trovärdig.

  Så att vaken.se och Newsvoice sprider sagor och myter är detta ett praktexempel på.
  För få som råkat ut för en sak. Är det ingen på vaken.se och Newsvoice som reagerar på det.?

   • Dels fungerar inte länken dels handlar det om att vara drabbad inte att verksamhet från CIA förekommer i propagandasyfte för det är inte mot enskilda.

  • Du låter som en verklig skeptiker©.. Varför skulle vetenskaplig sanning vara beroende av hur många som återger ett påstående ? Det är väl mest naivt att tro att ett ockuperat lands media, som Tysklands, inte skulle manipuleras av de som ockuperar landet.

   • Vad menar du med:

    ”Det är väl mest naivt att tro att ett (mjuk)ockuperat lands media, som Tysklands, inte skulle manipuleras av de som har 30k+- soldater i landet.”

    Det är oklart och svårbegripligt så du får en nytt försök att utrycka dig klarare för det är en brist här på vaken.se av de som sympatisera med vaken.se

    Denna luddighet beror enligt mig att man tror på mångas saker som inte finns och när man diskterar dem måste man vara otydlig och oklar.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här