Med boken, ”De skapade ett blodigt 1900-tal – en kritisk granskning av sionistisk makt”, har författaren Hans Myrebro öppnad ett igengrott fönster mot 1900-talet historia. Detta för att vi äntligen ska kunna betrakta det århundradets händelser direkt, utan slöjridåer och genom smutsigt glas.

Nu har han öppnat fönstret och vädrat ut agenda-spöken och ideologiska missfoster för att vi ska klart kunna se vad som vad som hände och framför allt drivkrafterna bakom. Och vad är det då som Myrebro, stödd på massiva källor, pekar på utan att darra på handen. Och vad är det då som den stora majoriteten historiker har undanhållit oss?

Under 1800-talets sista år sammanträffade några män för att överlägga om hur det Brittiska Samväldet skulle bestå och utvidga sin makt, och som en konsekvens av detta, hur det ekonomiskt expansiva Tyskland skulle krossas. Det var män som Rothschild, Rockefeller och Cecil Rhodes plus ett antal ytterligare dignitärer som då bildade en hemlig grupp i London benämnd  The Secret Society eller Milners group. Det var där det började och etapp ett blev då att förverkliga ett europeiskt storkrig riktat mot Tyskland. Den här gruppen hade ingen egen armé. Men det behövs inte om man har obegränsad tillgång till kapital och samtidigt kan hålla massmedia i ett strupgrepp. Förhållandet är precis detsamma idag när en neokonservativ maktgrupp i Tel Aviv och Washington kan hålla USA/Nato/Mainstream i samma grepp.

Genom mutor, propaganda och konspirationer kunde man tända stubinen på Balkan och därefter ge Serbien skulden för det som sedan hände.

Man lyckades inte krossa Tyskland militärt. Ett nytt försök gjordes genom det s.k. Versaillesfördraget, som i själva verket var diktat avsett att krossa Tyskland. Ett tredje försök gjordes samtidigt genom massivt stöd till en kommunistisk världsrevolution som skulle smula sönder inte bara Tyskland utan stora delar av Europa.

Det fjärde försöket som i alla fall temporärt krossade Tyskland var president Roosevelts målsättning att till varje pris få till stånd ett storkrig mot Tyskland. När du läst boken förstår att inte bara ekonomiska och militärpolitiska överväganden styrde politiken under 1900-talets förra hälft – motivet var också rasistiskt, inte bara Tyskland utan också tyskarna skulle utplånas.  Precis samma dom har nu fallit över Ryssland.

Våra skolungdomar, inte minst, har rätt till en historieundervisning som är fri från agenda-dikterade lögner och snaror. Hans Myrebros bok leder dem med stora steg i rätt riktning.

Yrsa Häggström, redaktör

historisktkorrekt.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här