Utan mandat påstås brittiska elitförbandet SAS ”Jaga efter massförstörelsevapen” i Syrien när nu väst försöker stegvis ingripa till varje pris.

Brittiska Daily Star har rapporterat i sin artikel, ”SAS HUNT BIO ARMS,” att ”nära 200 SAS elitsoldater och SBS-trupper är i eller runt Syrien för jakt på Assads massförstörelsevapen.” Daily Star hävdar också att SAS åtföljs av brittiska MI6, USAs CIA samt av både franska och amerikanska soldater. Detta efter att USAs Barack Obama hävdar att USA skulle ingripa militärt om Syrien så mycket som ”flyttar dem (obekräftade massförstörelsevapen) på ett hotande sätt”.

Liksom Irak, har västvärlden inga bevis för att ha sådana vapen, än mindre bevisa att vapnen har eller skulle användas mot terrorister. Operationer är över Syrien och precis som i Irak, har en annan falsk förevändning utvecklats genom läckor, och begränsade hangouts i ett försök att prima allmänheten för en desperat intervention för att stärka västvärldens kollapsande front mot terrorism.

Väst är också kategoriskt och saknar någon tillstymmelse till ett internationellt mandat att agera militärt i Syrien – vilket betyder att om SAS soldater är i Syrien, så är det ett oerhört brott mot internationell rätt. Ska kemiska vapen ”flyttas” eller ”användas” i Syrien, kommer det att vara i form av en falsk flaggad attack, med vapen som förs in av libyska terrorister nu bekräftat att leda den så kallade ”Free Syrian Army” med USA, Storbritannien, europeiska och Gulf Statens vapen, kontanter och logistiskt stöd.

USA, brittiska, franska och Gulf Stat-stödda Al Qaida har försökt att infiltrera och våldsamt störta regeringen i Syrien, samt terrorisera befolkningen till underkastelse i en brutal, och ett halvt år lång terrorkampanj. I juli och augusti, försökte Nato-stödda terrorister att ta Syriens två största städer, Aleppo och Damaskus endast för att bemötas av svåra förluster och en rekyl av syriska styrkor som åter fick ökat stöd ifrån allmänheten och att få ett slut på våldet. Den syriska konflikten är konstruerad av västerländska intressen

redan år 2007.

infowars.se, Brittiska källor påstår att västerländska trupper befinner sig i Syrien

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här