Den 13 juli 2023 informerade JP Morgan Chase Bank mig plötsligt om att de stänger alla mina företagskonton, både bank- och investeringskonton, tillsammans med min VD:s, min CFO:s och deras respektive makars och barns personliga konton.

Någon anledning till beslutet gavs inte, mer än att det förekommit “oväntad aktivitet” på ett ospecificerat konto. Det äldsta av dessa konton har varit aktivt i 18 år.

“Så här ser det nya sociala kreditsystemet ut och vad varje själ på planeten kan förvänta sig av de digitala centralbanksvalutor (CBDC) som håller på att lanseras. Gå emot dagens rådande narrativ och ditt finansiella liv kommer att raderas.”

Politiskt motiverade trakasserier
När allt är digitaliserat, kontanter utrotade och det sociala kreditsystemet helt integrerat och automatiserat, kan denna typ av vedergällningsåtgärd för “felaktigt tänkande” vara en dödsdom för vissa människor.

Min CFO, Amalia Legaspi, vars Chase-konton, inklusive ett gemensamt konto med hennes man, stängdes tillsammans med mina, kämpar nu med att ta reda på hur hon ska betala för sin mans sjukvård i Filippinerna. Han är sängliggande med demens och är helt beroende av hennes ekonomiska stöd, och hon får inte öppna ett nytt bankkonto i hans namn.

“Jag måste tillhandahålla all juridisk dokumentation, inklusive en notarized läkarförsäkran från Filippinerna för att bevisa att min man inte kan hantera sin ekonomi och begära att Federal sätter in pensionen direkt på mitt eget personliga konto”, säger Legaspi till Florida’s Voice.

Legaspis sons konto – som han använder för att betala collegekostnader – annullerades också. Min VD, Steven Rye, tror att hans och hans frus konton stängdes ner på grund av mina åsikter om covid-19.

Läs mer på newsvoice.se, Chase Bank stänger dr Mercolas och hans medarbetares bankkonton

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här