Bara en dag efter att rapporter om att CIA har omintetgjort en komplott med en ”sofistikerad kalsongbomb” riktad mot amerikanska flygbolag, så har hela historien kollapsat i en fars.

Precis när FBI nyligen har blivit påkommna med att själv orkestrera alla stora inhemska terrorkomplotter, visar det sig nu att den utpekade ”självmordsbombaren” var en CIA-informatör.

Associated Press: Al Qaeda Bomb Plot: Would-Be Bomber Was CIA Informant
NECN/NBC News – Federal official: CIA’s source was bomber himself in Yemen
FLASHBACK: Terror Expert: London Bombings Mastermind Aswat is MI6 Asset
FLASHBACK: Two British SAS officers caught dressed up as Arabs to foment terror in Basra, Iraq

”USA och Jemenitiska tjänstemän säger att den påstådda bombmannen, som befann sig mitt i en al-Qaida komplott, faktiskt var en informatör som arbetar för CIA ”, rapporterar Associated Press.

”Tjänstemän säger att uppgiftslämnaren arbetade för CIA’s och Saudiarabiens underrättelsetjänst när han fick bomben. Han överlämnade sen bomben till myndigheterna. Tjänstemän säger att informatören har rest ut ur Jemen och befinner sig i säkerhet.”

Så all propaganda och skrämseltaktik över denna komplott var återigen överdriven, detta var ännu en iscensatt händelse precis som den förra kalsongbombningen, som nu i efterhand har visat sig vara en iscensatt bluff från början till slut.

Titta på Alex Jones kommentarer angående denna händelse, från förra kvällens nyheter på Infowars.com nedan.