Brittiska imperiets desperation är nu så stor att man avslöjar öppet sina planer på globalt folkmord 100 ggr. värre än Hitlers. Den brittiska ”vetenskaps”-akademin Royal Society har under förevändning av att låtsas oroa sig för världens 1,3 miljarder människor som hungrar, krävt minskad befolkning och minskad konsumtion.

En av rapportförfattarna Paul Ehrlich berättade i en tidningsintervju vad det är för siffror han menar, nämligen 1,5 miljarder människor. Med det är inte dem som skall bort han menar, utan dem som skall bli kvar! Det betyder att han vill ha bort 5.5 miljarder människor, dvs mer än hundra gånger de människor Hitler lät döda under hela andra världskriget. Paul Ehrlich är en ledande folkmordsförespråkare ända sedan han 1968 författade boken ”Befolkningsbomben”. Han intervjuades av den brittiska tidningen ”The Guardian” som överträffade Ehrlich med sin formulering att världen måste ”snabbt” gå mot en ”befolkningsminskning”.

Royal Society är den Kungliga britiska vetenskapsakademin som grundades 1660 och gjorde den hopplösa kvacksalvaren Isaac Newton till förebild för vetenskapen. I sin 106-sidiga rapport ”Befolkning och planteten” tar Royal Society upp det faktum att 1,3 miljarder människor hungrar som förevändning för att ytterligare minska konsumtion, dvs öka hungern. Budskapet är att ”människans (teknikens) påverkan på jorden” måste minskas och i stället skall ”de begränsade resurserna” omfördelas och koldioxidutsläppen kapas. Rapporten ingår i en offensiv tillsammans Romklubben och WWF, som kommer med sin gemensamma rapport den 7 maj, för att styra upp den stora FN-konferensen Rio+20 till att bli en folkmordskonferens.

Ledaren för arbetsgruppen bakom Royal Society´s rapport är Sir John Sulston kräver att tillväxten stoppas med hänvisning till att den globala ekonomin inte är ”hållbar” för miljön. Han har uppmuntrats även från Sverige genom att han fått Nobelpris i medicin 2002 för sina studier av generna hos … maskar.

Källa: larouche.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här