Västerländsk imperialism träder fram ur garderoben.

Putin har gjort det klart i flera intervjuer att han är väl medveten om hur amerikanska presidenter kommer och går, men att USA:s politik aldrig förändras.

Vladimir Putin: ”Jag har redan pratat med tre amerikanska presidenter. De kommer och går, men politiken förblir densamma hela tiden. Vet du varför? På grund av den kraftfulla byråkratin. När en person väljs kan de ha vissa idéer. Sedan anländer personer med portföljer, välklädda, i mörka kostymer, precis som mina, förutom röda slipsen, eftersom de bär svarta eller mörkblå. Dessa personer börjar förklara hur saker fungerar. Och omedelbart förändras allt. Detta händer med varje administration.”

Putin är väl medveten om att det är CIA som styr USA:s politik. Och det är underrättelsetjänsterna i NATO-länderna som i hemlighet har initierat krig mot Ryssland i årtionden.

I intervjun med Tucker Carlson i Kreml verkade president Putin tala direkt till CIA. Två gånger, lekfullt antydande att Tucker är en representant för underrättelsetjänsten.

Tucker Carlson: ”Med stöd av vem?”

Vladimir Putin: ”Med stöd av CIA, naturligtvis. Organisationen som du ville gå med i förut som jag förstår det. Vi bör tacka Gud att de inte lät dig komma in. Även om det är en seriös organisation, förstår jag.”

Tucker Carlson: ”Vem sprängde Nord Stream?”

Vladimir Putin: ”Du förvisso.”

Tucker Carlson: ”Jag var upptagen den dagen. Har du… jag sprängde inte Nord Stream, tack ändå.”

Vladimir Putin: ”Du personligen kan ha ett alibi, men CIA har inget sådant alibi.”

Och CIA svarade Putin via deras New York Times mediautlopp i den senaste artikeln, The Spy War: How the C.I.A. Secretly Helps Ukraine Fight Putin.

Artikeln medger att CIA, som opererar genom tre olika presidentadministrationer, har omvandlat Ukraina till ”Washingtons viktigaste underrättelsepartner mot Kreml.” De har i hemlighet tränat och utrustat ukrainska underrättelseofficerare under det senaste decenniet. Och konstruerat ett nätverk av 12 hemliga baser längs den ryska gränsen som används för att lansera gränsöverskridande attacker mot ryskt territorium.

Detta innebär att CIA är ansvarig för attackerna på oljeraffinaderier och energiinfrastruktur.

Artikeln beskriver hemliga underjordiska kommandocentraler som etablerats nära den ryska gränsen. Finansierade och utrustade av CIA.

Ett CIA-program som kallas ”Operation Goldfish” möjliggjorde för ukrainarna att hacka in i ryska militära nätverk, bryta sig in i satelliter och avkoda hemliga samtal.

Två år efter den västerländska stödda kuppen i Ukraina 2014, startade CIA utbildningsprogram för en elit ukrainsk kommandostyrka känd som Enhet 2245.

CIA tränade ukrainska spioner som verkar inuti Ryssland, över hela Europa och på andra platser där Ryssland verkar.

Artikeln påpekar att denna operation kanske till och med var dold från Trump. Medan Trumps retorik var vänlig mot Ryssland, höll hans administration av anti-Ryssland krigshökar, såsom Mike Pompeo och John Bolton, västerländsk aggression framåtriktad. Vilket är vad Putin har påpekat i åratal. Presidenter kommer och går, och politiken förändras aldrig.

Artikeln säger ingenting om de flera biologiska vapenlaboratorierna som USA har medgett att de har längs Rysslands gräns. Några av dessa laboratorier har beslagtagits av den ryska federationen, som säger att de förbereder sig för att släppa en rapport om dem, men har hittills förblivit tysta.

Putin har gjort det klart att Rysslands åtgärder i Ukraina var som svar på årtionden av fientlig USA-NATO militär expansion vid Rysslands gränser. Och CIA medger nu att detta är sant.

banned.video, CIA medger att de initierat krig med Ryssland

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här