Conny Andersson – Moral och sanning är vägen ut ur korruptionen

Conny Andersson är ett namn som blivit synonymt med att stå upp för sanningen i Sverige. Känd för sin bakgrund inom polisen där han upplevde djup korruption just bland dom som skulle upprätthålla lagen.

”Vårt land ska byggas av lag, är det sagt, men lagen är byggd av folkets moral. Så vad händer om lag och moral går emot varandra? Då skall lagen ändras. En lag skall kunna kännas, i hjärtat, som en känsla av rättvisa och godhet.

Men ett land kan upplösas och korrumperas genom påverkan som ändrar eller förstör moralen. Det görs genom masskommunikativa system som massmedia, utbildning, musik, film, politiska beslut mm.

Hur kan vi människor återta moralisk styrka och karaktär? Hur kan vi veta vad som är rätt och fel? Hur försvarar vi vårat samhälle mot förfallet, även kallat korruption?

Jag belyser under min föreläsning om människans grundläggande behov av rättvisa, kärlek och hopp för ett gott samhälle. Jag tar upp personliga erfarenheter kring att möta korruption och att finna styrka och kärlek i krisen.“ – Conny Andersson

tracker.one

3 KOMMENTARER

  1. Det finns två grundläggande livsstrategier: Antingen arbetar man gentemot naturlagarna som producent, eller gentemot människor som parasit. Producenterna är de autistiska Einstein-typerna. Parasiterna skapade den politiska klassen. Producenter drar sig undan i avskildhet, upptagna med objektiv sanning och rätt. Parasiter är utåtriktade kollektivister, som etablerar sociala nätverk, organiserar och kontrollerar människor. Producenter skapar vetenskapliga demokratier av välstånd och frihet. Parasiter skapar dysfunktionella tyrannier av fattigdom och förtryck. När civilisationer blir äldre och socialt täta, skiftar populationen från producenter till parasiter, från västerländska demokratier till österländska diktaturer, från rikedom till fattigdom, från moral till korruption. En debatt kring moral skulle inte stoppa Sveriges korruptionstrend. Sveriges befolkning behöver skifta tillbaka, från parasiter till producenter. Skillnaden är genetisk. Magnetröntgen av 3-åringars hjärnor visar dem som är på väg in i en predatorisk livsstrategi.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here