Conny Andersson är ett namn som blivit synonymt med att stå upp för sanningen i Sverige. Känd för sin bakgrund inom polisen där han upplevde djup korruption just bland dom som skulle upprätthålla lagen.

”Vårt land ska byggas av lag, är det sagt, men lagen är byggd av folkets moral. Så vad händer om lag och moral går emot varandra? Då skall lagen ändras. En lag skall kunna kännas, i hjärtat, som en känsla av rättvisa och godhet.

Men ett land kan upplösas och korrumperas genom påverkan som ändrar eller förstör moralen. Det görs genom masskommunikativa system som massmedia, utbildning, musik, film, politiska beslut mm.

Hur kan vi människor återta moralisk styrka och karaktär? Hur kan vi veta vad som är rätt och fel? Hur försvarar vi vårat samhälle mot förfallet, även kallat korruption?

Jag belyser under min föreläsning om människans grundläggande behov av rättvisa, kärlek och hopp för ett gott samhälle. Jag tar upp personliga erfarenheter kring att möta korruption och att finna styrka och kärlek i krisen.“ – Conny Andersson

tracker.one

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här