Covid-19, även känt som coronavirus, är en viral andningssjukdom som uppträdde 2019 och sedan den 11 mars 2020 klassificerades som en pandemi av WHO som ett pandemi SARS-CoV-2-virus. Tyvärr har inget effektivt botemedel ännu hittats, så förebyggande är mycket viktigt. Vi kan sakta ner eller förhindra spridningen av sjukdomen genom att undvika större massor, gemensamma utrymmen och uppmärksamma korrekt hygien och frekvent desinfektion.


Tvingas inom fyra väggar
Epidemin sprider sig ostoppbart runt om i världen och drabbar nästan alla åldrar redan. Inte bara är kroniska patienter eller de med försvagat immunförsvar och äldre utsatta för Covid-19, men det attackerar också unga och friska organismer. Detta resistenta och aggressiva virus kräver många offer över hela världen. Mer än 60 miljoner har smittats med Covid -19-viruset, med mer än 14 miljoner smittade bara i USA. Många människor sätts i karantän på grund av infektionen, och de som ännu inte har fått sjukdomen tvingas in i ett trångt utrymme inom de fyra väggarna för skydd och förebyggande. För dem som kan lösas gör de sitt arbete i ett hemmakontorsystem från sitt eget hem. Antalet familje- och vänevenemang och sammankomster och antalet tillåtna deltagare är också begränsat. Eftersom vi tillbringar mycket mer tid i våra hem än vanligt (ofta till och med till följd av enbart epidemin) tillbringar vi också mer tid framför TV: n eller datorn, inte bara för arbete utan också för underhållning och rekreation.

Film, film, musik

Om Covid-19 redan tvingar många av oss att stanna hemma, låt oss försöka hitta bästa möjliga tid. Låt oss titta på våra favoritfilmer, serier eller filmer som vi inte har sett tidigare på grund av tidsbrist. Du kan titta på filmer på din TV, laptop, dator eller till och med din smartphone. Massor av filmer och serier kan laddas ner via olika tjänsteleverantörer. Skärmarna på tv-apparater, datorer eller mobiltelefoner ger bilder av bättre kvalitet, men för perfekt ljud m