Danmarks huvudstad Köpenhamn ligger bara 28 kilometer från Sveriges tredje största stad Malmö. Ändå har danska och svenska motståndare till covid-19-restriktionerna inte haft mycket kontakt med varandra sedan mars 2020, då hela covid-skandalen startade. Men nu ska ett större evenemang äga rum på Stortorget i Malmö, lördag 4:e september kl. 17-23. En öppen utomhusfest och frihetsmanifestation med musik, tal och socialt umgänge.

Ett kort i vackra färger
I Köpenhamn har vi hållit många manifestationer, små såväl som större, våldsamma såväl som lugna. Jag (Mikkel Meinike Nielsen) har utvecklat ett återkommande demonstrationskoncept som heter HocusPocusParty. HocusPocusParty är egentligen bara en öppen utomhusfest, ett sätt att göra några av de saker som covid-restriktioner försöker hindra oss från – att träffas, festa, kramas, träffas, förmedla vårt budskap, knyta nya kontakter, att varna för den verkliga agendan med covid-19 etc.

Det har varit ett antal fördelar med denna form av demonstration. En av dem är att du inte behöver vara många för att göra en dansdemonstration. Du sätter upp systemet, sätter på musik och börjar dansa lite till musiken och sedan blir folk nyfikna och kommer över och frågar vad som händer. Några kommer över och börjar dansa, andra vill prata, vissa blir arga och vill diskutera och på så sätt uppstår dynamik och interaktion trots att det inte finns många på demonstrationen.

Den 24 juli 2021 var HocusPocusParty värd för Köpenhamnsversionen av World Wide Rally For Freedom. HocusPocusParty-konceptet anpassades för att inkludera en sektion med högtalare, en sektion med liveframträdanden och sedan slutligen fest och dans.

Nytorv med HocusPocusParty

Det är den här upplagan av HocusPocusParty som jag nu har känt för att ta över till Malmö med. Jag kunde drömma om att danska och svenska motståndare till covid-19-bedrägeriet och dess många konsekvenser kan mötas i Malmö. Att vi kunde ha tal från både danska och svenska aktivister, att vi kunde ha liveframträdanden från både danska och svenska artister och att vi sedan kunde ha en utomhusfest och ha kul och dansa och prata tillsammans.

Vi behöver svenska partners som vill vara med i detta projekt, talare, musiker, aktivister, deltagare med mera. Du är mycket välkommen att kontakta mig på alla plattformar angående detta. Använd vid behov e -postadressen längst ned på sidan.

Jag hoppas att vi ses i Malmö den 4:e september 2021 <3

da-sv-frihed, Dansk-svensk Frihetsmanifestation i Malmö lördag 4:e september

En bild med ett danskt hjärta och ett svenskt hjärta

1 KOMMENTAR

  1. partiet önskar er på fästen bra möte dag lycka till på denna träffen carona 19 och dom mörka krafterna ska stoppas det är ett måste för folken i världen detta står partiet för lycka till med ert möte

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här