Kucinich säger att starka krafter försöker skapa konflikter mellan USA och Ryssland och att det finns ekonomisk vinning i bakgrunden. Kucinich syftar på vapenindustrin (”military industrial intel axis”). Ett telefonsamtal som plockats upp av NSA användes för att misstänkliggöra general Michael Flynn och syftet tycks vara att störa alla försök att utveckla positiva relationer mellan USA och Ryssland, säger Kucinich, som menar att Trump nu måste ta kontrollen på informationen han får från underrättelsetjänsten.

Om så inte sker kan inte Trump avgöra var informationen kommer ifrån, han kan inte veta vad som är sant, allmänheten kommer att hållas förvillade och det kan försätta USA i krig med vilket land som helst, fortsätter Kucinich.

Dennis Kucinich påpekar att innan Trump tillträdde som president förekom redan ett internt krig inom TIC och Pentagon. Han nämner fredsuppgörelsen som Obama-administrationen kom överens om med ryssarna i Syrien hösten 2016, vilken saboterades genom ett amerikanskt flyganfall mot Assads trupper. Fredsuppgörelsen saboterades alltså pga en kontraorder från någon del av TIC/Pentagon.

”This is like deep state. This is like some kind of a spy novel”, säger Kucinich.

Läs mer på newsvoice.se, Dennis Kucinich: Vita Huset under attack från underrättelsetjänsten

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här