Under måndagen släpptes en ny dokumentär kallad ”Died Suddenly”, som handlar om den våg av ”oförklarlig” död och sjukdomar som skett sedan förra året.

Filmen tar bland annat upp de gummiliknande blodpropppar som rapporterats om av flera källor. Balsamerare i USA vittnar om att de aldrig sett något liknande innan. Bland andra intervjuas balsameraren Richard Hirschman.

I dokumentären får man se hur en cirka meterlång gummiliknande propp dras ut ur en död persons kropp. Det som visas är hårresande.

Men man går även in på mycket annat, som skyhöga siffror av allsköns sjukdomar – däribland cancer och neurologiska åkommor – inom den amerikanska militären, missfall och ”förorenat” blod hos människor. Det påstås bland annat att blodet innehåller något som liknar kaffekorn.

Kopplingar görs också till ”globalisterna” och klimatextremister och deras påstådda strävan att världens befolkning måste reduceras för planetens bästa.

Man är naiv om man tror att det inte kan finnas individer med makt i världen som har illasinnade tankar och motiv, sägs det i filmen.

Läs mer på swebbtv.se, Died Suddenly – Dokumentär om covidvaccinet chockerar tittare

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här