DN-journalisten Kristina Lindquists ordförråd är ynkligt när hon ska kritisera konkurrerande bloggosfärmedier. Hon använder då ord som: konspirationsteoretiker, foliehattar, antisemiter och rymdödlor. Dessa tröttsamma slamkryparargument har blivit vanligare hos gammelmediernas journalister på senare år när intressanta alternativa nättidningar ska ryktesdestrueras.

Replik: Torbjörn Sassersson, redaktör för NewsVoice.se

Från perspektivet rykteshantering på webben ser det mycket illa ut när en maktfullkomlig journalist som Kristina Lindquist på Sveriges största nyhetstidning med runt 800,000 läsare per vardag använder sin position för att krossa ryktet på småsajter som Vaken.se som bara har några få procent av DN:s spridning.
Det enda självförsvar dessa små nättidningar som tex Vaken.se, NewsVoice.se och Vaccin.me har är att skriva syrliga repliker som naturligtvis aldrig tillåts publiceras på tex DN. För så agerar makten, den bespottar från hög häst och springer sedan snabbt iväg från platsen medan den betrampade försöker resa sig. Det är utomordentligt fegt av Kristina Lindquist & Company. Din räddning tillbaka till hederlighet är att verka för att en replik får publiceras i DN, för självklart ska Vaken.se ha rätt till en sådan.

Läs mer på Newsvoice.se, DN-journalisten Kristina Lindquists ordförråd ynkligt när konkurrerande bloggmedier ska ryktesdestrueras

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här