Att vacciner har hjälpt oss att utrota polio, smittkoppor, difteri och andra infektionssjukdomar har vi fått höra från barnsben och ”det är liksom bara så”. Men är dessa påståenden egentligen sanna? Blir vi faktiskt friskare av vacciner eller kan det vara så att det är tvärtom?

Vad: Föreläsningen Friskare utan vaccin?

Vem: Dr Ann-Charlotte Stewart

Var: Hälsans Hus på Södermalm i Stockholm

När: Söndagen den 9 december klockan 13-16

Anmälning: Anmäl dig genom att swisha 250 kr till: 0700149161 eller genom att betala in 250 kr på bankgiro 675-8452

 

Blir våra barn friskare av att vi plikttroget följer våra myndigheters rekommendationer att ge våra barn mer än 30 doser av vaccin innan de har gått ut skolan? Varför, i så fall, drabbas allt fler barn av allvarliga neurodegenerativa skador och symptom? En del tycks tro att man måste välja mellan sjukdom eller risken att få vaccinskador. Det är ett falskt tänk som skadar oss. Du kan välja att stärka ditt immunförsvar och leva helt frisk – och det på ett holistiskt och helt naturligt sätt.

Friskare utan vaccin? är en föreläsning som tar upp vaccinernas mörka sida, det som bvc inte berättar för dig. Du får en kort historisk bakgrund till våra moderna vacciner, deras innehåll och tänkta verkan, förväntade risker och biverkningar av vacciner, samt slutligen några naturliga tips på hur Du kan börja rena ut vacciner och andra gifter ur kroppen så att den med tiden helt kan läka sig själv.

Läs mer på vaccin.me, Doktor Stewart håller vaccinföreläsning i Stockholm 9 december 2018

1 KOMMENTAR

  1. Doktor Stewart håller vaccinföreläsning i Stockholm 9 december 2018 — VAKEN.se – Webbplatstitel

    […] via Doktor Stewart håller vaccinföreläsning i Stockholm 9 december 2018 — VAKEN.se […]

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här