Årets viktigaste event. Söndagen den 12:e maj i Stockholm kommer att bli en fantastisk dag. Framför allt för er som söker er utanför de vanliga ramarna som samhället påbjuder är de enda rätta. Fler människor än någonsin har börjat tänka annorlunda, men det är svårt att veta hur man ska formulera sin upplevelse av hur samhället drar iväg, hur demokratin dunstar, hur stress, materialism och pengar styr våra dagliga liv.

Vi vill skapa något annat. Vi vet att du också vill det. Vi vill väcka människor, vi tror så innerligt på människans inneboende kraft och potential. Vi hoppas att du kan komma och bli en del av den gemenskapen som evenemanget Brytningstider kommer att vara. Det är förändring i luften, nya tider randas, det är dags att bryta med det gamla och ge plats åt det nya.

Föreläsare


Ann-Charlotte Stewart
Är doktor inom medicinsk genetik och har tidigare arbetat som cancerforskare och med vaccinutveckling. 1995 hoppade hon av sin karriär för att helhjärtat satsa på att studera och arbeta med alternativa terapier, yoga, meditation, healing och andlighet.
www.varnyavarld.ning.com


Peter Wahlbeck
Wahlbeck är känd som mångårig ståuppkomiker, men han har även en allvarligare, samhällsdebatterande sida och är en starkt engagerad vegetarian. Som andlig sökare gjorde han 2001 den egna TV-serien Nyfiken på Gud om andlighet, livsåskådning, hälsa och vegetarianism. Peter har alltid öppnat på människors inre boxar oavsett sammanhang. www.wahlbeck.se


Sanna Nova Emilia
Sanna är en uppskattad och inspirerande författare och föreläsare med ett starkt brinnande engagemang för skolfrågor och samhällsfrågor. Hon drivs av visionen att skapa en mer medmänsklig och kärleksfull värld för våra barn – såväl för de barn som finns omkring oss som inom oss.
www.sannanovaemilia.se


Mats Sederholm (arrangör)
Författare till Robotfolket och Det enda rätta. krönikör, skribent och analytiker av maktstrukturer. Har de senaste åren ägnat mest tid åt att studera hur media och politiker formar opinioner. Arbetar ”privat” som IT Systemutvecklare.
www.humancreations.se


Linda Bjuvgård (arrangör)
Samhällskritiker, författare till boken Robotfolket och skribent. Linda brinner för barnens situation i samhället, hur de formas och hur vi ser på dem.
www.humancreations.se

Läs mer om föreläsarna och deras respektive program.

WORKSHOP/FRÅGESTUND/BOKBORD

Flera av föredragshållarna kommer att hålla workshops på ca en timme. De kommer också att följa upp sina föredrag med frågor och öppna diskussioner kring föredragets innehåll. Tanken är att skapa en delaktighet för alla, att våga säga sin sak ur hjärtat och berätta för andra vem man är och på så sätt nätverka. Vi behöver varandra.

Vi får eminenta workshops med Linda Karlström och Marina Ahlm från sajten www.vaccin.me

Fler deltagare, utställare med mera är på väg in, återkom till sidan för löpande uppdateringar.

EKOCAFÉ
Enkel med god och mättande ekologisk matservering med soppa, smörgåsar, färskpressad juice, te, kaffe, kakor m.m kommer att finnas. Ta med kontanter!

ÖVRIGT
Adress
Kammakargatan 56 mitt i Stockholm city nära Norra Bantorget och Sveavägen (karta).

Lokalen
Evenemanget äger rum på två våningar med två stora föredrags-/aktivitetslokaler, mötesutrymmen osv.

Boka din bi