Ryssland släpper nu dokument som beslagtagits från ukrainska biovapenlaboratorier vilka bevisar att de byggts av den amerikanska regeringen. Dokumenten visar att Hunter Biden, son till presidenten, men som inte är regeringstjänsteman, ledde själva uppbyggnaden av biovapenlaboratorierna. Bland dokumenten finns Hunters e-postmeddelanden med tjänstemän från två amerikanska företag: Kansas-baserade ”Black & Veatch”, som är det ingenjörsföretag som betalades miljarder dollar av den amerikanska regeringen för att bygga toppmoderna biologiska forskningslaboratorier som kan arbeta med farliga patogener.

Det andra är Metabiota, ett bioteknik-startup företag i San Francisco vars webbplats säger att det ”arbetar med regeringar över hela världen för att bygga motståndskraft mot epidemier och skydda den globala folkhälsan.”

I ett mejl skriver Nathan Wolfe, som är ordförande för Metabiota, att de biologiska forskningslaboratorierna i Ukraina är viktiga för att garantera ”Ukrainas ekonomiska och kulturella oberoende”. En tillbakablick: År 2014 organiserade USA ett våldsamt maktövertagande mot den demokratiska regeringen i Kiev, vilket förde en radikal högerextrem regim till makten. Snart därefter påbörjade regimen en etnisk rensning av den rysktalande regionen i östra Ukraina, känd som Donbass. Moskva reagerade genom att annektera Krim och stödja de invaderade separatisterna i Donbass.

Zelensky talar till Sveriges regering
Den 24 mars försökte Ukrainas president Vladimir Zelensky i ett tv-sänt tal känslomässigt beröra Sveriges regering och befolkning genom att nämna de blå/gula färgerna i båda nationernas flaggor. Zelensky är en karriärskådespelare som i Ukraina är ökänd för sina vuxenfilmer till exempel, spelar han piano på ett mycket grafiskt sätt.

I sitt tal applåderade han Sverige för att landet har utvidgat sitt stöd till Ukraina i kriget mot Ryssland. Oberoende experter påpekade dock att hans tal innehöll obekräftade påståenden och desinformation. Till exempel nämnde han inte att den ukrainska militären har stationerat militära enheter i bostadsområden och använder etniska ryska ukrainska medborgare som mänskliga sköldar, vilket är ett krigsbrott.

Han nämnde inte att kriget med Ryssland började 2014 när den ukrainska regimen som hade tagit makten inledde en etnisk rensning av ryssar i östra Ukraina. Zelensky spelade också på den djupt rotade svenska rädslan för en rysk invasion, genom att peka på påstådda ryska planer på att inta Gotland.

Svenskar ignorerar varningar mot den dödliga covid-injektionen
Trots att oberoende medicinska och vetenskapliga experter konsekvent har varnat för att ta den dödliga covid-injektionen har ”Vaccinationsveckan” i Sverige lockat fler att injicera sig. Regeringens folkhälsomyndighet intensifierar arbetet med att få fler injicerade mot covid-19. Under veckan med start 14 mars ökade antalet vaccinationer i landet med 23%, vilket innebär att 30 000 fler doser gavs jämfört med föregående vecka.

Omkring 62 procent av befolkningen över 18 år har nu tagit sin tredje dos. Men det finns fortfarande drygt en miljon människor över 12 år som ännu inte har injicerats med det dödliga vaccinet. Tveksamheten beror till största del på skandalerna kring covid-vaccinet, där officiella uppgifter visar på att minst 60 000 personer har dött på grund av biverkningar väldigt snart efter att injektionen gavs, miljontals fler har fått skador.

Fauci marknadsför mer rädsla och ångest
Under en intervju med statskontrollerade BBC hotar president Bidens chefsläkare, den ökände och vanhedrade Dr. Anthony Fauci, amerikaner återigen med sin förutsägelse att fler restriktioner kommer att behövas för att begränsa vad han hävdar är en ”omikron-subvariant”. Oberoende forskare har inte verifierat förekomsten av en sådan ”variant” eller huruvida den är farligt eller inte.

”Jag vill inte använda ordet ”lockdowns” men vi måste vara beredda på möjligheten att vi skulle ha en annan variant som skulle komma,” sa Fauci och tillade att han gärna skulle se masker som krav inomhus.

Under tiden har amerikanska toppforskare tillintetgjort Faucis påståenden om att hans rekommenderade hälsobegränsningar är användbara. Det har förekommit flera rapporter under de senaste månaderna som visat att nedstängningar och maskering inte har någon positiv inverkan på folkhälsan. Faktum är att sådana åtgärder bara skapar onödigt fysiskt och psykiskt lidande.

Video producerad av MEC21 och ThessA i samarbete med vaken.se.

Stötta MEC21 via gofund.me eller buymeacoffee.com/MEC21
Fler svenska program på MEC21:s bitchute-kanal
Dokument knyter Hunter Biden till ukrainskt biovapenlabb

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här