Blev du också hänförd av Russell Brands intervju som viralt cirkulerat i de sociala medierna på sistone? OK, då kanske du ska se ta dig en titt på andra sidan av myntet också.

Nyligen intervjuades Hollywood-skådisen Russell Brand av Jeremy Paxman från BBC där en passionerad Brand talade öppenhjärtligt om sin längtan efter ”revolution”, att skapa ett ”socialistiskt jämlikt system baserat på den massiva omfördelning av välstånd” och ville införa ”hård beskattning av företag”. De som ska ansvara för fördelningen av skatterna är ett ”centraliserat administrativt system” som Brand definierar som ”admin bots” (administrativa robotar? Finns inte såna redan i den verklighetsmatris vi lever i? red anm).
Med kommentarer som dessa kan man ifrågasätta Brands avsikter, som i sin tur väcker frågor om han egentligen tänker klart i frågan då han själv är mångmiljonär. Här är en timmes analys av Russel Brand från Red Ice Creations.

Vad tror och tycker du själv? Är Brand en frälsare med nya fräscha idéer eller är det gamla ompaketerade saker? Berätta vad du tycker i kommentarsfältet.

En annan syn på Russell Brand-hypen som pågår

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här