Två män har under flera månader åkt runt i hela Sverige för att rekrytera nyckelpersoner och mobilisera en statskupp för att byta ut Regeringen. Nu varnar två personer i sociala medier för att delta.

De två männen åker runt i landet utan mobiltelefoner i en äldre GPS-fri bil för att röra sig under radarn. Möten arrangeras, ofta genom dörrknackning utan föranmälan, med nyckelpersoner inom oppositionen. Det kan handla om oberoende dokumentärfilmare, vaccinationsmotståndare, alternativa nättidningsägare, språkrör i minoritetspartier, tribunaldomare och kända hälsoprofiler som kontaktas.

De två mystiska männen mobiliserar en armé av civilpersoner runt om i hela landet som ska bistå 300 påstådda militärer som ska starta och leda en statskupp vilken ska initieras någon gång under de kommande månaderna. De uppges behöva hjälp av privatpersoner som vid en given signal ska täcka över trafikkameror med sopsäckar, hindra trafiken och utföra andra punktinsatser. Civilgardet uppmanas att till och med samla information om mobilmaster.

De engagerade civilpersonerna ska i sina respektive grupper runt om i landet dokumentera lokal infrastruktur för att bättre klara en nationell kris som kan pågå i upp till 3 månader.

I början av december hade chattret inom det civila gardet blivit så spritt att kuppen inte längre är en hemlighet i civilsamhället. Rykten om planen hade spritts till kreti och pleti över hela landet.

Läs mer på newsvoice.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här