Enade Sverige – Ett initiativ av Bosse Jonsson

Enade Sverige

Mitt namn är Bosse Jonsson och jag har lessnat på samhällsutvecklingen. Därför har jag nu grundat mitt enmansparti Enade Sverige. Jag har sedan några dagar tillbaka skickat in anmälan till Valmyndigheten för att deltaga i kommande val 2022. Jag har ett eget partiprogram som jag kommer verka för och detta manifest är baserad på min analys av samtiden i Sverige. Jag har några huvudfrågor jag kommer presentera nedan, övriga sakfrågor kan ni finna på min hemsida.

1. Lämna EU & självständighet – dvs. göra en Swexit och se till att Sverige kan stå på egna ben.
2. Penningreform & immigrationsreform – reform av banksystemet och stoppad massinvandring.
3. Polisreform – decentralisera polisväsendet och finnas till hands för folket mer lokalt.
4. Försvarsmaktsreform – enbart en försvarsmakt inte krigsmakt.
5. Tjänstemannaansvar och försiktighetsprincipen – behövs nu och för all framtid.

Kontakta mig via e-post, telefon eller Facebook.

enadesverige.se

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here