Estonias Bomber; att M/S Estonia har utsatts för en rad sprängningar har mörklagts i Sverige trots att det finns klockren teknisk bevisning. Det är dags att detta blodiga kapitel i svensk nutidshistoria belyses. Estonia har fallit offer för ett attentat. Det värsta massmordet i svensk historia. Mördarna går fortfarande fria då de skyddas av etablissemanget. De har slagit till igen efter sänkningen av Estonia och de kommer att slå till igen om vi inte avslöjar och stoppar dem.

Läs Henning Wittes bok M/S Estonia sänktes

whitetv.se

Ni kan stötta Henning Witte med en swish-donation: 070 727 85 25

3 KOMMENTARER

  1. Hmmm…
    Något är utan tvekan skumt i hela historien. Hemligstämplingar och mörkläggningar men när jag lyssnar på det här så undrar jag vart lastbilarna som påstods köras av färjan innan sänkningen. Fällde man ner bogvisir och påkörningsrampen kör av lastbilarna och sedan hissa upp påkörningsrampen och bogvisiret efter det?!
    Låter skumt!?
    Carl Bildt är en otäck typ som har ett finger med i spelet och påstås kunna ingå i en ny svensk regering. Otäckt…

  2. Oavsett om båten är sprängd eller inte – vilken den troligen är – är det allra mest förödande att vi har media – SVT – och politiker – tjänstemän – som tillhör en kriminell liga som får härja fritt överallt. Någon håller dem om ryggen…och vem kan det nu vara…vi måste börja fatta att vi har satt vargen att vakta fåren….nu är det dags att gräva varggropen, fånga vargen och flå skinnet på ulven. Häng upp det så att alla ser – för dem som nu är intresserade av sanning…

  3. Kan denna saga vara en avledare för något annat? Vad hände samtidigt? Tunneln genom Hallandsåsen?

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här