I vad som synes vara ett svar på att Brighteon vägrar plocka ner dokumentären Plandemic har Facebook nu gjort det omöjligt att dela länkar från den oberoende videoplattformen – även i privata meddelanden.

Att sociala medier inte gillar den vaccinkritiska dokumentären Plandemic har stått klart sedan den släpptes. Filmen har varit föremål för omfattande censur och förlöjliganden, men nu går Facebook ett steg längre i ett försök att kväsa filmen som finns fritt tillgänglig på Brighteon. Även i användarnas privata meddelanden har man nämligen börjat radera och censurera alla länkar till Brighteon.com och Natural News – två sidor som den amerikanske mediaprofilen Mike Adams står bakom.

Mike Adams menar att syftet är tydligt riktat mot Plandemic och förutspår att Brighteon även kommer att censureras från Youtube om man inte tar ner dokumentären från sin plattform. Han skriver vidare att man inte kommer att ge med sig utan tvärtom fortsätta vara en plattform som sätter yttrandefrihet och fritänkande i första rummet och uppmanar även människor att lämna Facebook till förmån får allsocial.com.

Läs mer på nyadagbladet.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här