När du behöver flyttstädning i Stockholm är alltid Excellent Moving det perfekta valet. Här kan du som vill ha ordning och reda få alla tjänster på en och samma plats. När du flyttar är det viktigt att allt blir planerat, så att din flytt kan bli så smärtfri som möjligt.

Flytt och flyttstädning i Stockholm från samma företag

Du som vill uppleva det smidigaste och enklaste sättet att flytta anlitar Excellent Moving för alla tjänster. Här får du ett seriöst företag med fokus på kunden, som erbjuder både bohagsflytt och flyttstäd Stockholm. Att bara få hjälp med flytt och packning kan spara mycket tid för allt från barnfamiljer till de som har svårt att få ledigt.

Dock är det alltid flyttstädningen som de flesta bävar för. Det finns nog inte en person som verkligen vill utföra sin flyttstädning på egen hand. Utöver det är flyttstädning också något svårt. Här finns det mycket som hyresvärden eller din köpare kan klaga på. Genom att anlita Excellent Moving för flyttstädning, garanteras du ett resultat som passerar inspektion.

RUT avdrag för både flytt och flyttstädning

Sedan den 1 augusti 2016 ingår även flyttjänster som packning och transport av ditt bohag som hushållsnära tjänster. Något som även flyttstädning gjort sedan RUT avdraget kom till världen. Det gör att du får möjlighet att dra av 50 procent på både arbetskostnad för flyttstädning i Stockholm samt transport och packning.

Som privatperson får du dra av 50 % av arbetskostnaden för alla hushållsnära tjänster upp till ett maximalt belopp av 75 000 kronor per år. Den enda förutsättningen är att du har en beskattningsbar inkomst som möter upp mot det avdrag du önskar göra. Finns det sedan flera personer i hushållet, får alla göra ett lika stort avdrag.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här