Han har läst och räknat. Han har studerat och får precis som vi inte ihop Livsmedels och jordbruksverkets statistik om att sockerkonsumtionen minskat. Värdefull information om modifierad stärkelse även kallat High Fructos Corn Syrup. Han ger er en tydlig bild. Lika tydlig som den vi varje dag vill förmedla till er med en massa verktyg om hur man skall kunna leva ett sockerfritt liv. Tore Persson som är svensk överläkare reder ut begreppen om vad som hänt med sockerkonsumtionen och hur allt förändrats.

Han har fått titeln ”Pain in the ass” av Livsmedelsverkets förre generaldirektör. Han säger själv att det är den finaste titeln han fått! Detta är en fantastisk föreläsning och tror du inte på Nosugaradded, så har vi här en överläkare med tydlig kritik mot socker och stärkelseindustrin är HELT ointresserad av att avslöja mängden stärkelse vi konsumerar idag!

Källa: NoSugarAdded.se, Äntligen en svensk överläkare som helt orädd talar klarspråk om socker

2 KOMMENTARER

  1. 1. ”Äntligen en svensk överläkare som…”. Vadå äntligen? Vadå orädd? Det är inte så att läkare lever under skräck och inte vågar tala ut om problemen som socker ställer till med. Så är det inte.
    2. Språket i artikeln är bedrövligt dåligt.

    • Tänk att många gör det..lever i skräck för att de talar ut om dieten. Många forskafe, läkare samt andra tystas ner och det förekommer mycket drastiska åtgjärder för de som går emot Big Pharma.
      Wake up!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här