Nyligen utkom första numret av Europhysics News sedan deras publiceringen av artikeln ”15 years later: On the physics of high-rise building collapses” som handlar om raset av WTC 7 den 11 september 2001 och återger slutsatsen av Architects & Engineers for 9/11 Truth (AE911Truth) att byggnaden demolerades med sprängämnen. Artikeln har visats nära 350000 gånger och kraschade vid ett tillfälle servern.

Nu publiceras ett brev till redaktören från Peter Michael Ketcham, före detta anställd vid NIST som arbetade där mellan 1997 till 2011. Han var inte inblandad i utredningen av WTC 7. Han berättar i brevet att han i augusti för första gången tog del av NISTs slutrapport och hävdar att ju mer han granskade fallet desto tydligare blev det för honom att NIST kommit fram till en förutbestämd slutsats genom att ignorera, avfärda och förneka bevis.

Peter Ketcham avslutar sitt uppseendeväckande brev med en uppmaning till NIST att ”blåsa visslan mot sig själva” innan glappet mellan NISTs slutsats och logiken växer sig exponentiellt större.

palbergstrom.com, Före detta anställd vid NIST erkänner brister gällande utredningen av WTC 7

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här