Myndigheterna i USA hävdar att raset av Word Trade Center 7 i New York den 11 september 2001 kl 17.20 berodde på brand. Förutom att de inte publicerat all data bakom sitt påstående har inget höghus av stål rasat av brand före denna händelse. Denna dag rasade tre: tvillingtornen och WTC 7.

En grupp forskare och ingenjörer vid Institute of Northern Engineering vid University of Alaska Fairbanks bevisar nu att det inte var brand som orsakade raset.

Även om huvudsyftet och resultatet med deras studie ”A Structural Reevaluation of the Collapse of World Trade Center 7” var att bevisa att WTC 7 inte kunde rasa på grund av brand finns bara ett alternativ kvar: demolering med sprängämnen. Allt tyder på att detta gäller samtliga tre hus i WTC.

Än så länge publicerat som en preliminär rapport tillsammans med Architects and Engineers for 9/11 Truth som med 3000+ medlemmar kräver en ny utredning. Den slutliga studien kommer senare i år.

En brandkårsnämnd i New York stämmer in i kravet på en ny utredning. Som man säger: “overwhelming evidence” that “pre-planted explosives . . . caused the destruction of the three World Trade Center buildings.”.

Läs mer och ladda ner rapporten

palbergstrom.com, Ny studie: Brand fick inte WTC 7 att rasa 11 september 2001 – demolering med sprängämnen enda alternativet

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här