Vittnesmål om explosioner i WTC 7, det tredje huset som rasade i New York 11 september 2001, kan tvinga National Institute of Standards and Technology (NIST) erkänna existens av sprängämnen.

NIST hävdar i sin rapport från 2008 att det inte fanns några vittnesmål om explosioner kring WTC 7. Finns många men ett nytt vittnesmål från tv-reportern Gigi Stone Woods som rapporterade för den lokala nyhetskanalen NY1 kan tvinga in NIST i ett hörn.

I ett mejl den 4 januari i år till Architects & Engineers for 9/11 Truth bekräftar hon uppiften: ”All I remember is that we were reporting near building 7 [sic] heard a loud explosion and people yelling to run and we all did”. Detta stöds av kameramannen Basche Warner som filmade henne den dagen.

Organisationen Architects & Engineers for 9/11 Truth med stöd från över 3000 experter och efterlevande familjer kräver att NIST ändrar sin slutsats gällande WTC 7 och erkänner sprängämnen.

Allt tyder på att flygplan och bränder inte orsakade rasen av de tre husen i WTC utan att de demolerades med sprängämnen. Om detta stämmer omkullkastas den officiella förklaringen för vad som hände den dagen och bekräftar att det rörde sig om ett insiderjobb.

NY1's Gigi Stone Woods on WTC 7: "Incredibly Loud Explosion"

palbergstrom.com

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här