Att skicka paket har kommit att underlätta människors vardag enormt. Det blir enklare för företag att skicka ut leveranser, samtidigt som det gör det enklare för privatpersoner att skicka brev och paket. Vi slipper numera vara bundna till en specifik stad eller till och med land för att handla, istället kan vi genomföra ett köp online och i vissa fall förvänta oss leveransen redan nästa dag.

Eftersom det finns många olika leveransfirmor att välja mellan kan det vara svårt att bestämma sig när man väl har valet. Vi vet att de flesta parametrarna uppfylls i förväg, och därför är det lätt hänt att vi väljer första bästa. Men för dig som vill spara inte bara pengar men också tid finns det bättre sätt att välja fraktfirma på! Det är här TNT Sverige kommer in i bilden.

Hitta den bästa lösningen för dig och ditt paket

Skicka paket med TNT Sverige är ett av de smartaste sätten att skicka och motta brev och paket med idag. TNT är en av de främsta firmorna inom transport, och erbjuder internationella tjänster inom post, samt dokument- och pakettransporter. TNT grundades redan 1996 och har sedan dess levererat paket till inte bara svenskar, men också människor världen över.

TNT har ett par olika lösningar de erbjuder sina kunder. Du kan välja Express, om du förväntar dig att själv motta, eller att den du sänder paketet till ska motta paketet redan nästa arbetsdag. Economy Express är för dig vars budget inte är helt lika hög, och som gott kan vänta 2 arbetsdagar innan leveransen är framme. Företag så väl som privatpersoner kan även välja att använda sig av TNT:s “Specialtjänster” om de har högre krav på sina leveranser. Dessa paket skickas med försändelser via flyg, så att de ska komma fram både oerhört snabbt och säkert!

Kundens önskemål i fokus hos TNT

Att kunna skicka paket och förvänta sig smidiga och snabba leveranser världen över inte något alla tar för givet. TNT har dock som mål att uppfylla alla sina kunders förväntningar när det kommer till leveranser, oavsett om det så rör sig om internationella eller globala försändelser. En av anledningarna till varför de lyckats utveckla en så smidig och smart lösning är tack vare det faktum att de är ett dotterbolag till välkända FedEx. Väljer du således inte TNT kan du med fördel skicka paket med fedex billigt och förvänta dig att dina behov och önskemål uppfylls.

Det spelar ingen roll om du är privatperson eller företag, och heller inte om du ska skicka eller ta emot stora eller små försändelser. Kundens önskemål står alltid i fokus hos TNT så väl som FedEx och det är därför du kan njuta av de smidiga tjänster de erbjuder. Samtidigt får alla skickade paket ett fraktsedelsnummer som kan användas i TNT:s tjänst Track&Trace. På så sätt slipper du bekymra dig över att ett paket skulle försvinna eller bli stulet under leveransen. Du har kontroll över ditt paket från det att det skickas till det att det mottas och förvänta dig en leverans av högsta kvalitet.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här