I sanningen finns helandet. En gammal sanning som är så svår för många att omsätta i verkligheten. Speciellt för vårt politiska system. Denna gång är det sagt av Peter Michael Ketcham, f d anställd på NIST som för första gången framträder publikt. Hans existens blev känd sedan han svarat på artikeln ”15 years later: on the physics of high-rise building collapses” i Europhysics News angående raset av de tre husen i WTC.

2 KOMMENTARER

  1. […] ‘I sanningen finns helandet. En gammal sanning som är så svår för många att omsätta i verkligheten. Speciellt för vårt politiska system. Denna gång är det sagt av Peter Michael Ketcham, f d anställd på NIST som för första gången framträder publikt. Hans existens blev känd sedan han svarat på artikeln ”15 years later: on the physics of high-rise building collapses” i Europhysics News angående raset av de tre husen i WTC.’ http://www.vaken.se/forsta-framtradandet-av-f-d-nist-anstalld-som-kallar-11-septemberutredning-ett-m… […]

  2. Enligt de som kollat upp Iphone utvecklaren Peter Michael Ketcham under hans år 1997-2011 på NIST där han jobbade som programmerare för presentationer av matematiska data var han aldrig involverad i NIST 9/11 utredningen.
    Så ni tar uppgifter från en från NIST som är likaställt med att ta det från mannen på gatan.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här