Över hela världen har politiker, akademiker, journalister, författare, skådespelare med flera gått ut och krävt en ny undersökning av händelserna den 11 september 2001. Över hela världen – utom i Sverige!

Nyligen gick en parlamentariker i Australien ut och anklagade Sanningsrörelsen för att vara en grupp galna extremister. Han fick mothugg av 73 procent av australiensarna i en landsomfattande undersökning!

Den 13 november i år släppte USA:s mest konservativa kanal, FOX NEWS, en bomb över tv-tittarna! Geraldo Rivera, en av USA:s mest kända programledare och tidigare motståndare till Sanningsrörelsen, verkar ha ändrat sig. Han bjöd till sitt program en representant för de drabbade familjerna i USA och en representant för Architects & Engineers for 9/11 Truth. Han till och med visade hela reklamsnutten på 1 minut som gjordes av dessa två organisationer under titeln ”Building What?” för att dra uppmärksamheten till det omöjliga i den officiella förklaringen av hur WTC 7 rasade i fritt fall på 6,5 sekunder.

Att Fox News tillåter en sådan öppning kan bara betyda en sak: Att de inte längre lyckas hålla stånd mot den folkstorm som Sanningsrörelsen utvecklat sig till, särskilt i New York. Alldeles för många i USA, och på allra högsta nivå, har börjat kräva en ny opartisk undersökning. Oavsett om Fox News har en dold agenda bakom sitt förfarande eller inte är det viktigt för oss i Sverige att noga följa utvecklingen på andra sidan Atlanten.

Det finns förstås många i Sverige som ifrågasätter den officiella konspirationsteorin på egen hand. Men i organiserad form har det hittills bara varit det lilla förlaget Alhambra och Vaken.se som gjort det. Därför är mitt råd till alla journalister: Gör ert jobb! Försvara demokratin! Se till att de rätta frågorna ställs! Att låta bli att tala ut är en akt av förräderi mot alla de värderingar som det öppna samhället lärt oss uppskatta och försvara.

Frågan jag ställer till er, mina läsare, är: vilket sorts samhälle vill ni leva i? Ett samhälle präglat av cynism och likgiltighet, eller ett samhälle där sanning och frihet är värt all uppoffring man kan uppbåda? Länge har vi vaggats med drömmen om det fredliga, rättvisa Sverige. Nu är det dags att kräva ett slut på det tysta Sverige och visa omvärlden att vi också är modiga. Alhambra förlag lär inte kunna stå emot etablissemangets kalkylerade förtalskampanjer länge till. Detta är en appell till det offentliga Sverige. Vi manar alla som kan höras till handling och utmanar alla våra motståndare till en offentlig debatt i ämnet.

Nu när till och med Fox News börjar ställa frågor om WTC 7:s oförklarade kollaps på bästa sändningstid undrar jag när ska SVT:s journalister ta bladet från munnen.

Artikel skriven av Hesham Bahari

alhambra.se, Fox News ifrågasätter den officiella versionen av attackerna 11 september 2001

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här