Oftast när man ska köpa en present eller ge bort en gåva till någon är det inte helt ovanligt att det blir det gamla vanliga; en chokladask, blommor, Triss-lott eller biobiljetter. På sin höjd ett presentkort på närmaste köpcentrum, men hur personligt och givande är det egentligen?

presentguiden.se finner du allt du behöver inom just presenter och gåvor med tips, idéer och en mängd olika kategorier och alternativ att välja och vraka bland. Med över 1350 handplockade presenttips från 90 olika populära e-handlare finns det någonting för just dig och det ändamålet och personen du söker en present till.

Presentguiden hjälper dig att få en så stor överblick som möjligt över vilka presenter som finns tillgängliga på nätet, och för att snabbt och lätt hitta det just du letar efter är samtliga presenttips indelade i kategorier – allt för att du ska kunna ge bort den där perfekta gåvan utan krångel!

Numera är det väldigt uppskattat att få en upplevelse i present istället för en pryl eller annat som man kanske inte har så stor nytta av, men en upplevelse – det är någonting man minns och som stannar kvar hos en länge. Kanske till och med du som ger bort presenten själv kan ta del av upplevelsen beroende på vem det är du ger bort den till?

Med en upplevelse kan man överraska henne eller honom, vuxen som barn, vän, kollega, partner eller familjemedlem på ett storslaget sätt! Att ge bort en upplevelse som present och gåva till någon är inte bara ett sätt att uppmärksamma personen i fråga, utan det är även en gest av tacksamhet och  visa att man uppskattar att ha just denne i sitt liv.

Det viktigaste är inte hur mycket presenten kostar utan självklart tanken bakom. Önska någon grattis på födelsedagen, lycka till med nya jobbet, lyckönskningar till brudparet eller nykomlingen i familjen – eller varför inte bara som ett sätt att säga ”Jag älskar dig” på?

Möjligheterna är många och bara din fantasi sätter gränserna! På www.presentguiden.se fylls det ständigt på med nya tips på presenter till mamma, pappa, flickvän, pojkvän, och alla andra personer du har runtomkring dig. Presentguiden är det självklara valet varje gång det är dags att införskaffa en present, oavsett tillfälle!

När det kommer till att ge bort en upplevelse i present har Presentguiden allt du kan tänka dig. Vad sägs om en öl- och vinprovning, hoppa fallskärm, spa-weekend, blomsterkurs, eller spökvandring med middag? Eller varför inte ge bort en privat helikoptertur, luftballongsfärd eller kitesurfing? Är man inte så äventyrslysten så finns det givetvis presenter som manikyr och pedikyr, massage, restaurang- eller biobesök. Vad som än passar den du vill ge en gåva till!

Besök www.presentguiden.se för att ta del av över 1350 handplockade presenttips från 90 olika populära e-handlare som kommer att göra din present till en oförglömlig gåva!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här