Nyhetspanelen på TV4 diskuterar vaccinpass för att kunna ordna evenemang och gå på krogen. Hanne Kjöller som dominerar debatten går så långt att hon vill fysiskt slå de som inte vaccinerar sig, men att hon inte gör det i realiteten.

Panelen består av Hanne Kjöller, frilansjournalist och krönikör, Thomas Bodström, advokat och Per Schlingmann, författare.

Läs mer på newsvoice.se

3 KOMMENTARER

  1. jaja finns så klart ett problem det är att allt tyder på fejk om allt med carona 19 dom som avser tvinga folk till ta vacin är åtalbara till folkmord om det nu visar sig att det är folk mord och det kan man verkligen påstå att det finns bilägg för allt redan fastsält i nurbergrättegången så det finns många som kan få lite problem den saken ör klar konstigt att det är så viktigt att gå dom mörkas ärende hummmmmm

  2. Det är alltid folk som inte kan arbeta, moa leverera en produkt, som sitter och tänker ut vad andra som arbetar skall göra och inte göra.
    De verkligt värdelösa ätarna är just dessa s.k. politiker, vilka skall hållas nere på ett minimum i antal. Om den verkligt producerande delen av en befolkning verkligen hade makten skulle det knappast behövas fler politiker än en ”Vägminister” , med uppgift att se till att trafik på vägarna fungerar.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här