Listan över 2022 års medlemmar det globalistiska maktnätverket Trilaterala kommissionen har nu släppts. Bland medlemmarna i den inflytelserika tankesmedjan kan noteras bland andra företagsledaren Jacob Wallenberg, Sveriges tidigare statsminister Carl Bildt och Svenska Dagbladets politiska redaktör Tove Lifvendahl – men också andra högt uppsatta svenska politiker och makthavare.

Bland andra Dino Knudsen vid Köpenhamns universitet har granskat tankesmedjans förehavanden och hur denna under flera decennier med framgång har påverkat världens regeringar angående vilken politik som ska bedrivas. Även i Sverige har den uppmärksammats bland annat av miljöpartisterna Birger Schlaug och Marie-Louise ”MaLou” Lindholm.

Trilaterala Kommissionen är en global privat elitorganisation. Tanken är att medlemmarna skall träffas i en informell miljö utan insyn från media. Syftet är att bakom kulisserna påverka och därmed styra de beslut som regeringar tar, långt ifrån värden som kännetecknat till exempel socialliberaler”, skrev Schlaug och Lindholm i en debattartikel i Expressen i samband med att det framkommit att Centerpartiets ledare Annie Lööf blivit medlem i organisationen.

Trilaterala kommissionen har sammanlagt vanligtvis mellan 300- och 400 medlemmar från Europa, Asien och Nordamerika och man hävdar officiellt att man arbetar för att nå en ”ökad förståelse mellan regionerna”.

Den tidigare statsministern och moderate partiledaren Carl Bildt är sedan flera år tillbaka medlem i nätverket och är vice ordförande för den europeiska grenen av kommissionen. I medlemslistan återfinns också Sveriges nuvarande utbildningsminister Anna Ekström (S) och EU-kommissionären Cecilia Malmström (L) som ansvarar för handelsfrågor inom unionen.

Läs mer på nyadagbladet.se, Här är svenskarna i globalistiska maktnätverket

1 KOMMENTAR

  1. Med tankarna på planerigen att corona-vaccinera alla varje år framöver, att långsamt dö av giftet Elitens laboratorier har framställt för att ta död på oss människorna. Deras egen art kan inte dö eller bli skadad av vaccinet. Att kungahusets reptiler/ demoner leende visar injektionerna är lurendrejeri.
    Se fotobevisen på Prinsessan Vicktorias Plasmaödele, ansikte. Och hålet i Silvias hals som visar tjockleken på plasmaansiktet, och ödleklumparna över ögat, henness vänstra sida, fotots högra sida. Se de två små tungorna som kommit ut på Stefan Löfvens underläpp, se Alice Bah Kuhnkes monsterseniga hals, och mycket mer: se Elitmannen ocg mediamogulen Rupert Murdoch kloförsedda trefinger reptilhand i taxin/limousinen. Tredje världskriget blir ett avbrott i corona vaccin tjatet!!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här