I en smygfilmad inspelning som publicerats av Project Veritas, skryter en utpekad Pfizer-chef om att läkemedelsjätten letar efter ett sätt att ”mutera” covid-19 genom en ”riktad evolution” för att skynda på utvecklingen av framtida vaccin. Han medger också belåtet att massvaccinationsprogrammen varit och kommer att fortsätta vara en ”kassako” för Pfizer.

Personen i inspelningen heter Jordon Trishton Walker och presenteras med titeln Pfizer Director of Research and Development, Strategic Operations – mRNA Scientific Planner, något som på svenska ungefär motsvarar chef för forskning och utveckling, strategiska verksamheter – mRNA-vetenskaplig organisatör.

– En av sakerna som vi (Pfizer) håller på att utforska är varför vi inte bara muterar det (covid-19) själva så att vi kan skapa … utveckla nya vaccin förebyggande, eller hur? Så det måste vi göra. Om vi gör det finns det dock en risk som du kan föreställa dig… Ingen vill ha ett läkemedelsbolag som muterar ett jävla virus.

– Vad jag har hört håller de (Pfizers forskare) på att optimera det (covids mutationsprocess), men de gör det långsamt eftersom alla är mycket försiktiga. Uppenbarligen vill de inte påskynda det för mycket. Jag tror att de också bara försöker göra det som en undersökande sak eftersom du uppenbarligen inte vill gå ut till allmänheten med att du tar fram kommande mutationer.

Trishton Walker vädjar sedan till personen som smygfilmar samtalet att ”inte berätta detta för någon” och beskriver också hur Pfizer kommer att gå tillväga för att mutera covid. Han betonar att detta inte är någonting man kommer att vara transparenta med inför allmänheten.

– Sättet detta (experimentet) skulle fungera på är att vi sätter in viruset i apor och gör så att de sedan successivt fortsätter infektera varandra, och att vi samlar in serieprover från dem.

Läs mer på nyadagbladet.se

2 KOMMENTARER

  1. Gräddan av ”intelligentian” i läkemedelsbolagens ”klientel” som tar fram nya ”värdeskapande” mutationer?
    Verkar mest vara en pladdrande galning. Är det sådana ”medicin”- bolagen har på sin lönelista kan man förstå vart det går med mänskligheten.

  2. Gordon Trishton Walker och presenteras med titeln Pfizer Director of Research and Development, Strategic Operations – mRNA Scientific Planner. Han har inte alla hästar hemma. Tvivlar på autenciteten i det här.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här