En nyligen sänd dokumentär på Discovery Channel visade att individer kan bli tankekontrollerade till att utföra mord, detta bevisar att det så kallade ”konspirationsteorierna” om att det är möjligt att skapa hjärntvättade mördare är fullt möjligt.

Trots att showen avsåg att misskreditera konspirationsteorier kring uppfattningen om att Sirhan Sirhan var en tankekontrollerad mördare, slutade det faktiskt med att stärka dess sanningshalt.

Nedan följer en länk till en Q&A angående programmet, där det bland annat nämns:

Brainwashed FAQ

Q: Did Ivan carry out his assassination?

A: Yes. The experiment was a success, and Ivan carried out his instructions: removing the gun from a red backpack, waiting near the velvet rope line and ”assassinating” his target.

En liknande dokumentär sändes på Channel 4 i Storbritannien förra året. Namnet på programmet var Assassin, handlingen kretsade kring den brittiska illusionisten Derren Browns försök att förvandla en vanlig person till en tankekontrollerad mördare genom hypnos och NLP, sedan skulle han få denna personen att ”mörda” en kändis på offentlig plats samtidigt som personen inte skulle ha kvar något minne eller kunskap om den utförda handlingen efteråt.

På liknande sätt som Sirhan Sirhan upplevde, som många nu anser vara en syndabock vid mordet på Robert F. Kennedy, så kände individen som deltog i Channel 4 programmet som att han var på en ”skjutbana” medans han genomförde det fiktiva mordet. ”Batman” mördare James Holmes beskriver på samma sätt, hur han kände som om han var med i ett ”videospel” under Aurora massakern, enligt Stephen Unruh, den fånge som hävdar att han talade med Holmes.

Holmes beteende omedelbart efter skottlossningen, inklusive hans påstående om att han inte kunde komma ihåg vad som hänt, är identisk med den som uppvisas av Sirhan Sirhan samt dom tankekontrollerade lönnmördare som skapades i ovanämda dokumentärer.

Hjärntvätt och tankekontroll, faktum eller fiktion?

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här