Det ”överraskande” tillkännagivandet att Mark Carney kommer att bli guvernör för Bank of England betyder att deltagaren vid Bilderberggruppen 2012 nu fullbordar Goldman Sachs totala ekonomiska kontroll över alla stora ekonomier i Europa.

Carneys utnämning har kommit som en chock för många som förväntade sig att nuvarande viceguvernören Paul Tucker skulle få platsen, men det är ingen överraskning för oss då vi redan i april månad förutsåg att Carney skulle handplockas för positionen.

Carney är en före detta 13 års veteran för just Goldman Sachs och han var involverad i Rysslands finansiella kris 1998 vilket förvärrades av Goldman som gav Ryssland råd samtidigt som man motarbetade landets möjlighet att kunna betala sin skuld.

Carneys utnämning tillkom precis sex månader efter att han varit närvarande vid Bilderbergkonferensen i Chantilly, Virginia, en årlig sammankomst med över hundra av de mäktigaste människorna på planeten vilka rutinmässigt har ökat deras egna kungaliknande status.

Tidningen The Guardian skriver att Carney är väldigt okänd utanför de slutna cirklarna av bankeliten samt de finansiella kontrollanterna.
Vilket är varför hans utnämning kom som en överraskning för många, inkluderat, JP Morgans Malcom Barr som för övrigt konstaterade att Paul Tucker var mannen för jobbet

Carneys status som en utlänning är en av anledningarna för denna chock, men han är trots allt kanadensisk och undersåte åt Drottningen av England som bekräftade hans tillsatta tjänst efter att han blev rekommenderad till henne av premiärminister David Cameron.

Carneys närvarande vid Bilderbergmötet i år har otvivelaktigt hjälpt honom att vinna förtroende bland den globala eliten samt säkrat hans plats som guvernör av Bank of England, precis som det har hjälpt andra upplysta genom att upphöja dem till högre positioner som Herman Van Rompuy, som blev vald till president av den Europeiska Unionen bara dagar efter att han medverkade vid en middag på ett Bilderbergmöte.

Careys uppstigande till chef för Bank of England representerar samtidigt den slutgiltiga pusselbiten i Goldman Sachs sökande efter att kontrollera varje ekonomiskt enhet över hela den europeiska kontinenten.

Förra året var den före detta EU-kommisionären Mario Monti vald att ersätta Silvio Berlusconi, den demokratiskt valde premiärministern i Italien. Monti är en internationell rådgivare för Goldman Sachs, den europeiska förmannen David Rockefellers Trilaterala kommissionen och även en ledande medlem av Bilderberggruppen.
Det här är samma kriminella gäng som gav oss den ekonomiska krisen. Det är som att fråga en pyroman att släcka elden kommenterade Alessandro Sallusti, redaktör på Il Giornale.

Liknande när Greklands premiärminister George Papandreou vågade föreslå att folket av Grekland var tillåtna att ha sin folkomröstning, inom dagar blev han avhyst och ersatt utav Lucas Papademos, före detta vise president av ECB, besökte Harvard professorn och ex senior ekonom på Bosten Federal Reserv. Papademos skötte Greklands centralbank medan han hade tillsyn över derivataffärer med Goldman Sachs som möjliggjorde för Grekland att dölja storleken av sin verkliga skuld som kom att orsaka Europas skuldkris.

Översättning: Andreas Karlsén

Läs mer på infowars.com

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här