Från Ian R Crane:

Explosionen på BP:s oljerigg Deepwater Horizon skedde vid precis rätt tidpunkt!

Berodde denna fruktansvärda ekologiska katastrof på att den tekniska utrustningen gick sönder, på otillräckliga säkerhetsrutiner, på inkompetent personal eller på något mycket mer ondskefullt?

I denna enastående
presentation pekar Ian R. Crane, som själv har haft en chefsposition inom oljeindustrin, på betydelsen av datumen 19 och 20 april inom det ockulta trossystemet hos dem som anser sig vara de rättmätiga härskarna av ett planetariskt feodalsystem.

Den 19 april 2010 sände Crane ut ett nyhetsbrev där han uppmanade sina läsare att ”hålla sig vaksamma” eftersom han hade en stark intuitiv känsla av att en så kallad False Flag Event, alltså en händelse där förövaren ser till så att någon annan får skulden, var på gång. Denna intuitiva känsla förstärktes av kunskapen om att händelser som massakern i Waco (19/4 1993), bombattentatet i Oklahoma City (19/4 1995), Hitlers födelsedag (20/4 1889) och skolmassakern i Columbine (20/4 1999) alla ägde rum under något som i ockulta kretsar kallas för ”eldoffer-festivalen”.

Cranes erfarenheter från oljeindustrin gör det möjligt för honom att använda sig av kriminaltekniska analyser av händelserna som ledde till förstörelsen av den aktuella oljeriggen. Dessa analyser har lett till att Crane kan identifiera den person som har det yttersta ansvaret för det som skedde. Denna person måste nu stå till svars för sina kontakter utanför British Petroleum. Anmärkningsvärt nog kallades denna person för ”en 32-årig snorunge” av Matthew Simmons, en bankir som var väl insatt i oljeindustrin, i en teveintervju . Bara några dagar efter intervjun fann man Simmons död i sitt badkar.

Förutom att denna oljekatastrof bär alla tecken för en planerad händelse, innebär den även långvariga och långtgående konsekvenser för tiotusentals, kanske hundratusentals människor. Samtidigt som fler och fler människor blir sjuka i områdena runt Mexikanska golfen och rapporter om skador på skörden förekommer i hela USA, får brittiska och europeiska medier allmänheten att tro att oljan nästan har försvunnit och att händelsen har förstorats upp av amerikanska medier i syfte att skapa masshysteri och demonisering av BP. Det är dock ytterst viktigt att vi är väl medvetna om effekterna av blandningen av giftig olja och medlet som användes för att täta läckan, Corexit. Denna ytterst giftiga blandning sprids nu vidare runt världen från Mexikanska golfen via Golfströmmen.

Crane säger:De långsiktiga verkningarna på Florida och den övriga kusten runt golfen får Tjernobyl att se ut som en attraktiv semesterort”!
I diskussionen om den förestående globala ekonomiska kollapsen förespråkar Crane krafttag för att avlägsna socio- och psykopatiska bankmänniskor som ett första steg mot att etablera en human ekonomi.

Det finns dock hopp! Crane berättar om sitt besök hos Q’ero-folket i Sydamerika. Detta fantastiska ursprungsfolk har hållit sig för sig själva mer än 400 år på ca 5 000 meters höjd i Anderna. De har förvaltat den uråldriga visdomen från Inkafolket under tiden och NU är det dags att de delar med sig av den!

Frågan är: Ska vi låta den galna Nya världsordningen breda ut sig utan motstånd eller ska vi börja ta ansvar för mänsklighetens och jordens framtid?

 

    Stockholm

VAD: Föreläsning ”BP, Population Reduction, and the End of an Age.”

VEM: Ian R Crane

VAR: ABF-Huset, Sveavägen 41.

NÄR: Tisdag 16 november.

INTRÄDE: 80 kr

TID: kl. 18.00-21.00

    Malmö

VAD: Föreläsning ”BP, Population Reduction, and the End of an Age.”

VEM: Ian R Crane

VAR: Ungdomens hus, Norra skolgatan 10b

NÄR: Onsdag 17 november.

INTRÄDE: 80 kr

TID: kl. 18.30-20.30

    Göteborg

VAD: Föreläsning ”BP, Population Reduction, and the End of an Age.”

VEM: Ian R Crane

VAR: Folkets hus, Olof Palmes plats, Göteoborg

NÄR: Tors 18 november.

INTRÄDE: 120 kr

TID: Kl 19:00 till cirka 21:30

Förköp Göteborg: Besök Anarchos.se

    Örebro

VAD: Föreläsning ”BP, Population Reduction, and the End of an Age.”

VEM: Ian R Crane

VAR: Kulturhuset, Järnvägsgatan 8

NÄR: Lör 20 november.

INTRÄDE: 120 kr

TID: Kl 11.00 – 13.00
Örebro: backtobeing.se

Varmt välkomna!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här