Den så kallade ”sanningsrörelsen” är under attack. Först var det Rasmus Fleischer som i Aftonbladet sammansatte detta med högerextremism. [1] Och nu har Jackie Jakubowski [2] skrivit ett inlägg i VLT [3] där han beskriver dem som ”loosers” och obildade. Jackie menar på att det enda sättet att bemöta en som är ”konspirationstänkande” är med humor.

Vi föreslår att Jackie kollar upp Architects & Engineers For 911 Truth, som i skrivande stund har 1536 st registrerade arkitekter och ingenjörer som kräver en ny utredning. Är de också outbildade losers?

Visst finns det tankar som kan tyckas galna, men den officiella berättelsen är minst lika galen. Att man utifrån en grotta i Afghanistan lyckades kapa fyra flygplan och köra in två i World Trade Center och ett i Pentagon.

Det osannorliga slutar inte här, de två twintowers störtar samman ner i marken i samma hastighet som ett fritt fall och World Trade Center 7, den tredje byggnaden störtar samman likaså, fritt fall utan att ha träffats av något flygplan.

En annan intressant sak är att det som Jackie Jakubowski förnekar har rapporterats i medierna. Det finns poliser och brandmän som var på plats och har berättat om saker vilket motstrider sig den officiella berättelsen.

Lite mer om kontrollerad rivning:

Mer rapportering i medier där man beskriver det som en kontrollerad rivning:

Det finns många frågor som fortfarande är obesvarade och därför väcks intresset hos många som vill veta mer. Det är människor som vill fördjupa sig och söka kunskap, vilket Jackie Jakubowski beskriver som ”loosers” och obildade. Vem som ligger bakom detta vet nog endast de som själva var inblandade, men en sak är säker. De amerikanska myndigheterna har dels mörkat och försvårat i den så kallade utredning man hade beträffande 11 september 2001. Man har även använt den 11 september 2001 för att genomföra en agenda vilket var att öka säkerheten på hemmaplan och anfalla Afghanistan och Irak.

Originalartikel