”Ivermektin har samma antivirala effekt” på alla mutanta stammar, inklusive alfa, delta och omikron. Man tillade att ivermektin undertrycker invasionen av viruset och hämmar dess replikation.”

Som ni kan se har jag berättat sanningen om Ivermektin, medan Fauci, Biden, CDC, WHO, FDA, NIH, det medicinska etablissemanget och västerländska hormedier och sociala medietyranner har ljugit för dig genom tänderna samtidigt som de censurerade de som visste, för ett faktum är att Ivermektin är en effektiv behandling som blockerades och nekades döende människor. Allt helt enkelt för Big Pharmas vinster och kontroll över människor och förstörelse av medborgerlig frihet som önskas av västerländska regeringar och den styrande eliten som regeringarna svarar inför.

Det vi har upplevt är inte ett misstag. Vi är mitt i och upplever ett avsiktligt massmord. Ingen behövde dö. Vaccinet är inte bara meningslöst som förebyggande, det är i sig en orsak till hälsoproblem och död. Hela etablissemanget vet detta; ändå fortsätter de att driva på vaccinationen.

Ska vi låta dessa avskyvärda brottslingar komma undan med ett brott som vida överstiger nazisternas brott som prövades i Nürnberg?

Paul Craig Roberts

Originaltext: anthropocene.live

theepochtimes.com

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här