Det opatenterade läkemedlet ivermektin väcker allt större uppmärksamhet i populärkulturen. Nu berättar den välkände komikern och poddaren Joe Rogan att han blev sjuk och testade positivt för covid-19, men att han snabbt tillfrisknade efter att ha behandlat sig själv med ivermektin.

– Jag kom tillbaka från en resa under lördagskvällen och jag kände mig väldigt sliten, jag hade huvudvärk och jag kände mig helt enkelt nere, berättar Rogan i ett videoklipp.

Han isolerade sig efter detta snabbt från sin familj och började också känna av feber och svettningar samma natt. Nästa morgon testade han positivt för covid-19 och valde då att behandla sig själv med ivermektin, Z-pak, D-vitamin, monoklonala antikroppar och läkemedlet prednison.

Läs mer på nyadagbladet.se

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här