san-bernardino-skjutningen-false-flag-001Tidiga uppgifter från vittnen och rättsväsende talade om att det var tre vita män som utförde onsdagens masskjutningen i San Bernardino, Kalifornien, inte en man och en kvinna med arabiskt utseende. Vittnen säger att gärningsmännen gav ett intryck av att ha varit vältränade soldater och de var alla iförda identisk klädsel och utrustning.

Kända namn som Dr. Steve Pieczenik finns bland dem som nu har börjat ifrågasätta medias beskrivning av massakern och menar att det kan ha handlat om en så kallad ”False Flag”-operation.

Något som brukar tala väldigt starkt för att något kan ha varit en ”False Flag brukar” vara att det pågår övningar i området där attentatet äger rum och att dessa övningar har stora likheter med det som sedan faktiskt inträffade. Detta är något som ska ha varit fallet nu i San Bernardino, där det samtidigt som masskjutningen utfördes pågick minst en så kallad ”Active Shooter Drill”, vilket är en övning där myndigheterna tränar på att ta hand om gärningsmän som aktivt försöker döda människor i olika sammanhang.

Fördelen för de som utför ett ”False Flag”-attentat att samtidigt att ha övningar som pågår är dels att det förvirrar myndigheter, rättsväsende och civilbefolkningen och dels att de om de åker fast kan säga att de bara var en del av övningen.

I i en artikel går Infowars igenom flera av de uppgifter och detaljer som tyder på detta.

Nedanstående två filmklipp visar tidiga vittnesintervjuer som verkar tyda på något helt annat än den senare versionen som nu har blivit den officiella ”sanningen”.

 

Text: Tobias Lindberg 2015-12-08

informationskriget.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här