Kanadensisk läkare: Patienter får allvarliga skador av Modernas covidvaccin

boten är värre än soten magnetiska genetiska vaccinupprop Modernas covidvaccin Astra Zenecas coronavaccin Läkaren Peter McCullough barnvaccinationerna

Dr Charles Hoffe säger i en intervju med Robert F. Kennedy Jr. att tjänstemän i British Columbia hotat med att dra i hans läkarlegitimation och förbjuda honom att säga något negativt om covidvaccinet efter att Hoffe varnat för allvarliga hälsoeffekter av Modernas covidvaccin.

Dr Charles Hoffe är för vaccination, men när hans patienter började dyka upp på hans klinik med “allvarliga skador”, visste han att han var tvungen att tala ut.

Läs mer på newsvoice.se

1 kommentar

 1. Förutan allt man tar upp så innehåller flesta vacciner nu och sedan drygt 4 år några för nästan alla andra okända ämnen iridium och kvicksilver samt många minichip ca. 3000 -detta för att senare kunna påverka- styra helst hela mänskligheten och helt förslava dem främst genom 5-6 G och kanske senare även 7 G samt att även kunna ta livet av när så passar om så allt mänskligt liv.
  Det i grunden bakomliggande är det värsta tänkbara onda som fastnat i manipulerandet och inte bara det man känner till- vilka är lakejerna.

  Det fins en hemlig lag- förordning sedan många år i Sverige som egentligen är känd men man aldrig pratar om- inte heller media som alla stadsanställda inarbetat lyder under – vilket är den sämsta tänkbara i en Demokrati och för en hållbar världsutveckling -ATT / Man inte får upplysa om hälsorisker till allmänheten – utan tillstånd – om det kan vara till men för industrin och ekonomin. / Me man får ex. i Tv säga att livsfarliga saker är ofarliga – då får man inte sparken fasten vilket vilket fins flera ex. på även ang. läkare Docenter.
  Och flera stora vetenskaper som ex. Fysik -Geologi och även arkeologi numera hämmar till mer än 99 % så styrt så flertusenfalt fult möjlig vetenskap och verklig sanning- helhets- alltomfattande världsåskådning – medvetenskap- Och vår enda hållbara högre frekvens- världsutveckling.
  Hade vi med jordens sannings- helhets- alltomfattande frekvens kommit upp i över 50 % på en skala 0- 100 så hade vi själva öppnat upp till den högre arbetsplatsen Paradiset- vi så haft med oss.
  Sveriges statsministrar statsorgan styrs nästan helt med det största felaktiga på sikt av KSI – organet för utlandsupplysning vilket hör till det man kan likna vid det djävulskt värsta för oss i hela världen – man måste göra delvis lite rät bra för att kunna förleda väldigt fel och på sikt.

  + Angående den canceralstrande formaldehyden man dåligt upplyser om och det och att man har mindre mängd kiksilver därför cancer alstrande formaldehyd som även formaldehyd i nästan allt som är parfymerat man heller inte upplyser om vilket är et impregnering – konserverings – limningsämne och impregnerar bla. även många lägenheter med bl a. cancer framalstrande
  HUR DET NU BLIT MED FRAMTIDEN HAR JAG TIDIGARE SKRIVIT UTFÖRLIGT OM. ? + INNAN DET http://WWW.D-KRAFTER.SE DET STÖRSTA VETENSKAPLIGA NÅGONSIN.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here